İçişleri Bakanı Soylu MHP'nin Oy Oranını Açıkladı
Haber Detayı
20 Mayıs 2021 - Perşembe 12:49 Bu haber 4612 kez okundu
 
İçişleri Bakanı Soylu MHP'nin Oy Oranını Açıkladı
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, kasten düşük gösterilmeye çalışılan MHP'nin oy oranını açıklayarak, asimetrik saldırılar yapıldığını söyledi.
MHP Haberi
İçişleri Bakanı Soylu MHP'nin Oy Oranını Açıkladı

TRT Haber'de yayınlanan Aysun Torun'un sunduğu proğramda, Yahya Bostan ve Melik Yiğitel'in sorularına cevap veren İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, muhalefet cenahı tarafından sürekli olarak düşük gösterilmeye çalışılan Ak Parti ve MHP'nin oy oranlarına ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.

 

İÇİŞLERİ BAKANI SOYLU'DAN PARTİLERİN OYLARINA İLİŞKİN ÖNEMLİ AÇIKLAMA

 

Cumhur İttifakı'nı oluşturan Ak Parti ve MHP'nin oy oranlarını kasıtlı olarak düşük gösterme yarışına giren Muhalefet partilerine, onları destekleyen medya organlarına ve anket firmalarına tepki gösteren İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, yaptığı açıklamada, ''Küreselciler bir sipariş vermiş. Asimetrik ve simetrik saldırılar yapıyorlar. Gayri nizami harb teknikleri olarak yalan ve iftira üzerinden bambaşka bir istikrarsızlık ve itibarsızlaştırma politikası yapılarak, emperyalist aklı içselleştirmeye çalışıyorlar. Biz bunların hepsine Asimetrik ve simetrik olarak cevaplarını verdik. Her ay Türkiye'nin nabzı araştırması yaptırıyorum. En son yapılan seçimden bugüne kadar Cumhur İttifakı'nın oy oranı 51,5'un altına düşmedi. Aceleleri ve telaşları bu yüzdendir. Konda Araştırma Şirketi'nin anket sonuçları ve bizim anket çalışmalarımızın sonuçları birbirine yakındır. Ak Parti 40-40,5 seviyesindedir. MHP 10,5-11 seviyesindedir. CHP'nin de oy oranını da söyleyeyim. CHP, 20,5, 21, hatta 19'u da gördü. Bir yıldır bu bantta oyları.'' dedi.

 

Resim

 

Resim

 


 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: İçişleri Bakanı, Süleyman Soylu, kasten düşük, gösterilmeye çalışılan, MHP oyları, Ak Parti, Cumhur ittifakı, anketler, oy oranları, saldırılar, MHP
Yorumlar
Haber Yazılımı