Yıldırım'dan Yunanistan'a Tepki: Batı Trakya'ya Geleceğiz
Haber Detayı
20 Mayıs 2021 - Perşembe 08:36 Bu haber 5471 kez okundu
 
Yıldırım'dan Yunanistan'a Tepki: Batı Trakya'ya Geleceğiz
Ülkü Ocakları Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım, Yunanistan ile hesabın kapanmadığını belirterek, Batı Trakya'ya da gideceklerini söyledi.
ÜLKÜCÜ Haberi
Yıldırım'dan Yunanistan'a Tepki: Batı Trakya'ya Geleceğiz

Atatürk'ün Samsun'a çıkıp Milli Mücadeleyi başlatmasının yıldönümünde 19 Mayıs'ı Pontus Soykırımı olarak gören ve anmak için Yunanistan Parlamentosu'nun ışıklandırılacağını açıklayan Yunanistan Başbakanı Miçotakis'e tepki gösteren Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım, İzmir'de Türk milleti tarafından denize dökülen Yunan işgalcilerinin günümüzdeki kalıntılarının kuyruk acısına dikkat çekerek, Türk Milletinin hesabının bitmediğini ve Batı Trakya'ya da gideceğini söyledi.

 

DENİZE DÖKTÜKLERİMİZİN KALINTILARI UNUTMASIN HESABIMIZ BİTMEDİ

 

Kendileri İzmir'i işgale geldiği halde Türk Milletinin vatanı savunmasını soykırım gibi göstermeye çalışan Yunanistan'a tepki gösteren ve bu konuda Türkiye Cumhuriyeti Dışişleri Bakanlığı'nın Yunanistan'a cevabını paylaşan Ülkü Ocakları Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Yunanistan Başbakanının 19 Mayıs 1919’un yıl dönümünde yaptığı küstah açıklamalar tarihte yaşadıkları kuyruk acısının hala geçmediğinin göstergesidir. Ege’de denize döktüğümüz müstevlilerin zelil kalıntıları şunu unutmasınlar ki, hesabımız daha bitmedi: Batı Trakya’ya da geleceğiz!'' dedi.

 

DIŞİŞLERİ BAKANLIĞI'NDAN YUNANİSTAN'A TEPKİ

 

Resim

 


  

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Ülkü Ocakları Genel Başkanı, Ahmet Yiğit Yıldırım, Yunanistan, hesap kapanmadı, Batı Trakyaya geleceğiz, kuyruk acıları bitmedi, İzmir, denize dökülen
Yorumlar
Haber Yazılımı