Hakan Ural'dan MHP ve Devlet Bahçeli Hakkında Açıklama
Haber Detayı
30 Nisan 2022 - Cumartesi 05:53 Bu haber 5653 kez okundu
 
Hakan Ural'dan MHP ve Devlet Bahçeli Hakkında Açıklama
Ünlü oyuncu ve sunucu Hakan Ural, MHP Lideri Devlet Bahçeli hakkında canlı yayında çarpıcı açıklamalarda bulundu.
MHP Haberi
Hakan Ural'dan MHP ve Devlet Bahçeli Hakkında Açıklama

Kanal D'de yayınlanan Nur Tuğba Namlı'nın sunduğu Neler Oluyor Hayatta programında, Kadir gecesinde MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile görüşmesini anlatan Hakan Ural, Türkiye'nin bekası için ömrünü feda ederek mücadele veren MHP Lideri Devlet Bahçeli'nin, ülkenin bekasına yönelik tehditlere karşı nelerle boğuşup uğraştığının farkında olduklarını belirterek, devletin ve milletin ihtiyaç duyduğu Lider Devlet Bahçeli'ye sağlıklı ve uzun bir ömür diledi.

 

HAKAN URAL'DAN DEVLET BAHÇELİ HAKKINDA AÇIKLAMA

 

Türkiye'de sanatçı, oyuncu ve şarkıcı kimliğiyle bir çok kişinin devlet ve millet aleyhine söylemlerde bulunduğu ve Türkiye'nin bekasına yönelik tehditleri görmezden geldiği bir ortamda, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile görüşmesini canlı yayında anlatan Hakan Ural, görüşmeye ilişkin yaptığı açıklamada, ''İki gün önce çok onore oldum. Ben vatanımı, milletimi çok seviyorum. Özel kalem Murat Çeliker aracılığıyla Sayın Devlet Bahçeli ile görüşme imkanım oldu, şeref duydum. Programa çok iltifat etti. Fırsat buldukça seyrettiğiyle alakalı. Allah razı olsun. Bunlar bizim için onur, nişane. O kadar kendisine sevgim, saygım var ki. Farkındayız, verdikleri mücadelenin bu ülkenin bekası için nelerle boğuşup uğraştıklarını ve hayatlarını yaşamlarını bu millet ve devlet için tamamen atfettiklerini biliyoruz, farkındayız. Cenab-ı Allah, İnşallah bu devlete, bu millete, bu vatana mücadele eden 7/24 bütün ömrünü atfetmiş büyüklerimize uzun ömürler versin sağlıkla. Başımızdan eksik etmesin. Tekrar buradan MHP Lideri Sayın Devlet Bahçeli'ye selam, sevgi ve saygılarımızı iletiyoruz" dedi.

 

Açıklama yok.

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Ünlü oyuncu, sunucu, Hakan Ural, MHP Lideri, Devlet Bahçeli, hakkında, canlı yayında, açıklama, devletin bekası, Türkiye, Türk Milleti, sinema, Televizyon, MHP
Yorumlar
Haber Yazılımı