Genel Başkan Yıldırım Okul Yaptırmak İçin Şuşa'ya Gitti
Haber Detayı
29 Ocak 2021 - Cuma 13:20 Bu haber 5949 kez okundu
 
Genel Başkan Yıldırım Okul Yaptırmak İçin Şuşa'ya Gitti
Ülkü Ocakları Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım, Şuşa'da yapılacak okulun Türk Birliği’ne giden yolda önemli bir adım olacağını söyledi.
ÜLKÜCÜ Haberi
Genel Başkan Yıldırım Okul Yaptırmak İçin Şuşa'ya Gitti

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin talimatlarıyla Azerbaycan'ın Şuşa kentinde İlkokul yaptırılması için yola çıktığını açıklayan Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım, Azerbaycan'ın Şuşa kentinde yapılacak okulun Türk Birliği’ne giden yolda önemli bir adım olacağını söyledi.

 

ÜLKÜ OCAKLARI GENEL BAŞKANI YILDIRIM OKUL YAPTIRMAK İÇİN ŞUŞA'YA HAREKET ETTİ

 

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev’in karşılıklı mutabakat ve onaylarıyla Şuşa’ya okul yapma projesinin uygun bulunduğunu açıklamasıyla harekete geçen Ülkü Ocakları Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım, MHP Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Karakaya ve Isparta eski Belediye Başkanı olup okul projesini hazırlayan MHP Genel Başkan Başdanışmanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın'ın da katıldığı bir heyet ile birlikte, projenin başlatılması ve okulun inşa edileceği alanın tespiti için Azerbaycan'ın başkenti Bakü'ye gitmek üzere yola çıktı.

 

YILDIRIM: ŞUŞA'YA YAPACAĞIMIZ OKUL TÜRK BİRLİĞİ'NE GİDEN YOLDA ÖNEMLİ BİR ADIM

 

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin talimatlarıyla Şuşa’ya okul yapma projesini başlatmak için harekete geçen Ülkü Ocakları Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım, Azerbaycan'a hareket etmeden önce sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli Bey’in emir ve talimatları doğrultusunda Azerbaycan Şuşa’da yapılacak olan Üzeyir Hacıbeyli Okulu’nun yapımı için yola çıkıyoruz. Bu okul Türk Birliği’ne giden yolda önemli bir adım olacak, Türk Dünyasına hizmet edecek nesiller yetiştirecektir.'' dedi.

 

Resim

 

Resim

 

Resim

 

Resim

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Ahmet Yiğit Yıldırım, Şuşada okul, Türk Birliği, Mevlüt Karakaya, MHP,
Yorumlar
Haber Yazılımı