Gelecek Partisi'nden Bir İl Başkanı Daha İstifa Etti
Haber Detayı
20 Ağustos 2020 - Perşembe 19:39 Bu haber 11630 kez okundu
 
Gelecek Partisi'nden Bir İl Başkanı Daha İstifa Etti
Ahmet Davutoğlu'nun Genel Başkan olduğu Gelecek Partisi'nden ikinci bir İl Başkanı istifası daha yaşandı.
SİYASET Haberi
Gelecek Partisi'nden Bir İl Başkanı Daha İstifa Etti

Gelecek Partisi Ankara İl başkanı Osman Hakan Kılıç, sosyal medyadan paylaştığı zehir zemberek bir açıklama ile Ankara İl Teşkilatı'nın İlçe Başkanlarından Mahalle Teşkilatlarına kadar hep birlikte istifa ettiklerini açıkladı.

 

AHMET DAVUTOĞLU'NUN GELECEK PARTİSİ'NE İL BAŞKANI DAYANMIYOR

 

Gelecek Partisi Giresun İl Başkanı Ahmet Yılmaz, Gelecek Partisi'nin Genel Merkez açılış törenine HDP'nin davet edilmesine tepki göstererek, geçen hafta istifa ettiğini açıklamıştı. Bugün açıklama yapan Gelecek Partisi Ankara İl başkanı Osman Hakan Kılıç ise partisine çok ağır eleştiriler yaparak, Ankara Teşkilatı olarak hep birlikte istifa ettiklerini söyledi. Genel Başkan Ahmet Davutoğlu'nun büyük umutlarla kurduğu Gelecek Partisi, bir hafta içinde ikinci İl Başkanı istifası şokunu yaşadı.

 

GELECEK PARTİSİ ANKARA TEŞKİLATI'NIN TAMAMININ İSTİFA NEDENİ

 

Gelecek Partisi Ankara İl başkanı Osman Hakan Kılıç, Ankara Teşkilatlarının istifasıyla ilgili yaptığı açıklamada, ''Her gün Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı eleştiriyorlar. Lakin şeffaflığın, siyasi etiğin, ahlaki değerlerin, adalet ve hukukun olmadığı, özellikle haklının netice alamadığı, güçlü olanın netice aldığı, milletin değer yargılarının hiçe sayıldığı Gelecek Partisi'nin Ankara İl Başkanlığı görevinden ve parti üyeliğinden istifa ediyorum. Gelecek Partisi'nde ehliyet, liyakat, ahlak ve adalet ilkelerinden uzaklaşıldığını gördüm. Bu nedenle, İl Başkan Yardımcılarımız, İl yönetim Kurulu Üyelerimiz, İlçe Başkanlarımız, İlçe yönetim Kurulu üyelerimiz ve Mahalle Temsilcilerimiz hep beraber Gelecek Partisi üyeliklerinden istifa ediyoruz.'' dedi.

 

Resim

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Gelecek Partisi, Ankara İl dağıldı, istifa etti, tüm ilçe başkanları, Da
Yorumlar
Haber Yazılımı