MHP'li Sazak'tan Soy ve Yol Tartışmasına Son Nokta
Haber Detayı
20 Aralık 2020 - Pazar 14:51 Bu haber 3275 kez okundu
 
MHP'li Sazak'tan Soy ve Yol Tartışmasına Son Nokta
MHP Eskişehir Milletvekili Metin Nurullah Sazak, Ülkücüler arasına sokulmak istenen soyu takip etme tartışmasına son noktayı koydu.
MHP Haberi
MHP'li Sazak'tan Soy ve Yol Tartışmasına Son Nokta

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun, son günlerde MHP'yi eleştiren sözleriyle gündeme gelen Başbuğ Alparslan Türkeş'in eşi Seval Türkeş'i ziyaret etmesiyle başlayan tartışmaya tepki gösteren MHP Eskişehir Milletvekili Metin Nurullah Sazak, Ülkücü Harekete hizmet etmiş ve Şehadete ermiş herkesin geride bıraktıklarına hürmetlerinin baki olduğunu belirterek, Ülkücü Davada soydan değil yoldan gidileceğini söyledi.

 

ÜLKÜCÜNÜN LİDERİ DE YOLU DA TEKTİR

 

MHP Eskişehir Milletvekili Metin Nurullah Sazak, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Ülkücü harekete gönül vermiş, hizmet etmiş, şehadete ermiş ülküdaşlarımızın geride bıraktıklarına hürmetimiz bakidir. Ancak bu dava büyük ve meşakkatlidir. Bu davada; Soydan değil, Yoldan gidilir. Ülkücünün lideride, yolu da tektir. Bugün ülkücü hareketin lideri Devlet Bahçeli’dir. Yolu da bellidir.'' dedi.

 

Resim

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Eskişehir Milletvekili, Metin Nurullah Sazak, Ülkücünün yolu, soy mu yol mu, tartışması, son noktayı koydu, Ülkücü Dava, Ülkücü Hareket, MHP
Yorumlar
Haber Yazılımı