Erdoğan'dan Cumhur İttifakı'nın Geleceği Açıklaması
Haber Detayı
19 Aralık 2020 - Cumartesi 19:43 Bu haber 2239 kez okundu
 
Erdoğan'dan Cumhur İttifakı'nın Geleceği Açıklaması
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cumhur İttifakı'nın geleceğiyle ilgili önemli açıklamalarda bulundu.
SİYASET Haberi
Erdoğan'dan Cumhur İttifakı'nın Geleceği Açıklaması

Kuzey Marmara Otoyolu 6. Kesim Açılış Töreni'nde online bağlantı yaparak konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, muhalefetin Cumhur İttifakı'nın bozulacağına ilişkin nifak sokucu beyanatlarda bulunmasına tepki göstererek, Millete verilen tüm sözlerin tutularak 2023'e alınlarının akıyla ulaşacaklarını ve Cumhur İttifakı'nın tekrar iktidar olacağını söyledi.

 

ÜLKEMİZE DİZ ÇÖKTÜRMEYE ÇALIŞANLARI HAYAL KIRIKLIĞINA UĞRATMAYA DEVAM EDECEĞİZ

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, törende yaptığı konuşmada, ''İçerde ve dışarda yılların alışkanlıklarıyla her yöntemi kullanarak ülkemizin önünü kesmeye çalıştılar ama başarılı olamadılar. Tek umutları Türkiye'nin tökezlemesi olanları artık biz de milletimiz de çok iyi tanıyoruz. Tehditle dayatmayla riyakarlıkla ayak oyunlarıyla ülkemize diz çöktürtme gayreti içinde olanları, hayal kırıklığına uğratmaya devam edeceğiz. Bu günlere getirdiğimiz mücadeleyi zafere ulaştırana kadar durmayacağız. Bu kardeşlik iklimine sıkı sıkıya sahip çıkıyoruz. Siyaset ve toplum mühendisliklerinin ülkemize ağır maliyetleri olmuştur. Biz eser konusunda, hizmet, proje konusunda herkesle yarışmaya rekabete hazırız. Bunun dışındaki hiçbir çekişmenin polemiğin ülkeye faydası olmadığına inanıyoruz.'' dedi. 

 

2023 CUMHUR İTTİFAKI'NIN YENİ BİR ZAFER YILI OLACAK

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, ''Biz Türkiye için çalışmaya üretmeye mücadele etmeye devam edeceğiz. TBMM'de 2021 bütçemiz kabul edildi. Komisyondan genel kurula kadar bütçeye katkı veren tüm milletvekillerin teşekkür ediyorum. Cumhur İttifakı olarak sergilediğimiz güçlü dayanışmayla ülkemize ve milletimize hizmet vasıtası olarak gördüğümüz bütçe sürecini sağlıklı yürümesini sağladık. Attığımız bu adımlar şunu adı millet olan aslında zillet durumuna düşmüş, PKK ile iç içe olanlara da sesleniyorum. 2023 Cumhur İttifakı'nın yeni bir zafer yılı olacaktır. Milletimize verdiğimiz tüm sözleri tutarak 2023'e alnımızın akıyla ulaşacağız.'' dedi.

 

Resim

 


 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cumhur İttifakı, Devlet Bahçeli, ittifak bozulacakmı, Ak Parti, MHP, Türkiye, 2023 seçimleri, iktidar olacağız, yeni bir zafer
Yorumlar
Haber Yazılımı