Engin Alan Paşa'dan Sert Sözler: Bedelini Ödeyeceksiniz
Haber Detayı
16 Eylül 2023 - Cumartesi 14:03 Bu haber 3768 kez okundu
 
Engin Alan Paşa'dan Sert Sözler: Bedelini Ödeyeceksiniz
MHP eski Milletvekili Emekli Korgeneral Engin Alan, Türk Milletinin değerlerine düşmanlık eden siyasetçilerin mutlaka bedel ödeyeceğini söyledi.
GÜNDEM Haberi
Engin Alan Paşa'dan Sert Sözler: Bedelini Ödeyeceksiniz

Türk Askerine iftira atan Sezgin Tanrıkulu'na Atatürkçü geçinen CHP'lilerin sahip çıkması üzerine tepki gösteren 24. Dönem MHP İstanbul Milletvekili Emekli Korgeneral Engin Alan, Türk’e ait olan her şeye düşman olan Sezgin Tanrıkulu'na sahip çıkan CHP'lilerin, bunu Türk Milletine anlatamayacağını ve bedel ödeyeceğini söyledi. 

 

CHP'Lİ SEZGİN TANRIKULU YİNE TÜRK ASKERİNİ HEDEF ALDI

 

HDP Milletvekillerinden sonra; TBMM'de en çok fezlekesi bulunan ve en çok Türk Askerini hedef alan CHP Milletvekillerinin, Türk Askerine yönelik saldırıları bitmek tükenmek bilmiyor. Türk Ordusuna 'satılmış' diyen Ali Mahir Başarır'ın ve görevini yapan jandarma personelini hakaret ederek kovalayan Mahmut Tanal'ın Türk Askerine yönelik saldırıları hala sıcaklığını korurken; Türk Askerine iftira atmayı alışkanlık haline getiren CHP Diyarbakır Milletvekili Sezgin Tanrıkulu, yeni bir skandala imza attı.

 

Bölgesel güç olarak, hem Suriye hem de Irak'ta yaşanan gerilim ve çatışmalarla yakından ilgilenen Türkiye'nin, Suriye'ye 5. kez operasyon yapacağı bazı uzmanlar tarafından dillendirilince harekete geçen Sezgin Tanrıkulu; küresel güçlerin, Türkiye'nin dikkatini Suriye'den Kerkük'e çekme stratejisinin bir parçası olurcasına, Türk Askerini hedef alarak iç cephede Türkiye'yi oyalama taktiği izledi. TV100'de yayınlanan Cansu Canan Özgen'in Özgür İfade programına telefonla bağlanan Sezgin Tanrıkulu,  Türk Askerine yönelik skandal sözler sarfederek, ''Türk Silahlı Kuvvetleri, 15 köylüyü helikopterden attı. TSK köyleri yaktı, bombaladı. Türk Silahlı Kuvvetleri'nin yaptığı her şey eleştiriden azade değil, bizler milletvekiliyiz. Bunları sorgularız.'' dedi. 

 

ENGİN ALAN PAŞA'DAN TARİHİ SÖZLER: BU DAHA FRAGMAN

 

TBMM'nin açılışında İstaklal Marşı okunurken eşlik etmeyen terör örgütü PKK'nın siyasi uzantısı HDP Milletvekillerine tepki gösteren Emekli Korgeneral Engin Alan, ''HDP’liler Meclis’te İstiklal Marşımızı okumadılar. Devleti tanımayan, kendini bu Milletin unsuru olarak görmeyen, amacı bu Milleti bölmek olanlardan ne bekliyordunuz ki? Kapısına kilit vurmazsan böyle olur. Bu daha fragman. 5 yılda daha ne rezaletler göreceğiz. Bekleyin! İspanya yargısı ETA terör örgütünün siyasi uzantısı Herri Batasuna partisini kapattı. AİHM, kararı uygun buldu. Türk Yargısı bunu yapamadı. Sonuç ortada! Tekrar söylüyorum. Bu gün Yüce Meclis’te yaşananlar fragman. Kim bilir bu bölücü sözde partiden daha ne rezaletler göreceğiz.'' demişti.

 

Türkiye'nin terörle mücadelesine her zaman karşı çıkıp her fırsatta Türkiye'nin Milli değerlerine saldıran PKK'nın siyasi uzantısı HDP Milletvekillerinin fragmanına adeta figüranlık yaparcasına tavır sergileyen CHP Milletvekilleri, Türk Askerine iftira atmayı alışkanlık haline getiren CHP Diyarbakır Milletvekili Sezgin Tanrıkulu'na sahip çıktı. Yani, Engin Alan Paşa'nın sözünü ettiği fragmanın çekimi CHP'liler tarafından sürdürülüyor.

 

CHP'NİN SEZGİN TANRIKULU'NA SAHİP ÇIKMASI TÜRK MİLLİYETÇİLERİNİ KIZDIRDI 

 

Türkiye'nin ürettiği İHA ve SİHA'ların terörle mücadelede kullanılmasından rahatsız olduğunu defalarca dile getiren, Türk Askerinin kimyasal silah kullandığı yalanına sarılan ve son olarak Türk Askerinin köylüleri öldürdüğünü iddia ederek, Türk Askerine saldırma geleneğini sürdüren Sezgin Tanrıkulu'nun; normal şartlarda TBMM'de Milletvekili dokunulmazlığının kaldırılması ve CHP'den ihraç idilmesi gerekirdi. 

 

Küresel güçlerin parçaladığı Osmanlı Devleti'nin küllerinden bir Türk Devletinin doğmasına önderlik eden Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün kurduğu CHP, Türk Askerine iftira atan Sezgin Tanrıkulu'na hala bir ceza vermezken, Özgür Özel, Veli Ağbaba ve Yüksel Taşkın gibi CHP'liler onu savunmaya başladı. Atatürk'ün koltuğunda oturduğu halde Atatürk'e nispet edercesine 'Dersimli Kemal' olmakla övünen Kemal Kılıçdaroğlu'nun Türk Askerine yönelik saldırılarına devam eden Sezgin Tanrıkulu'nu hala partisinde tutmaya çalıştığı bir ortamda, CHP Genel Başkanlığına aday olduğunu açıklayan CHP Grup Başkanı ve Manisa Milletvekili Özgür Özel'in, 'Kendi evladımız birilerinin önüne atılmamalıydı, linç kampanyası başlatıldı.' diyerek, Türk Askerine iftira atan Sezgin Tanrıkulu'na sahip çıkması, Türk Milliyetçilerinin tepkisine yol açtı.

 

ENGİN ALAN PAŞA'DAN CHP'Lİ SEZGİN TANRIKULU'NA SAHİP ÇIKANLARA SERT TEPKİ

 

Türk Milletine, Türk Askerine ve Atatürk’e düşmanlık edenlere Başbuğ Alparslan Türkeş'in ''Her kim ki Türk’e, Atatürk’e düşmandır. Biliniz ki onlar Malazgirt’te, İstanbul’un fethinde, Çanakkale’de, İstiklal harbinde mağlup ettiklerimizin Anadolu’da kalmış tohumlarıdır.'' sözleriyle geçmişte cevap veren Emekli Korgeneral Engin Alan, Türk Askerine iftira atan Sezgin Tanrıkulu'na CHP'lilerin sahip çıkması üzerine sosyal medyadan yeni yaptığı açıklamada, ''Hem kurduğu partinin 100. yılı diye Ata’nın huzuruna çıkacaksınız; Hem de; Türk düşmanı, Milletin birlik beraberliğinin düşmanı, TSK düşmanı, Türk’e ait ne varsa, onun düşmanı bir utanmazı savunmaya devam edeceksiniz. Bunu Türk Millet’ine anlatamazsınız! Bedelini de ödersiniz.'' dedi. 

 

Açıklama yok.

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Engin Alan, Sert Sözler, Türk Askerine, iftira atan, Bedelini Ödeyeceksiniz
Yorumlar
Haber Yazılımı