Engin Alan Paşa'dan Biden'in Sözlerine Şaşıranlara Cevap
Haber Detayı
16 Ağustos 2020 - Pazar 12:37 Bu haber 8248 kez okundu
 
Engin Alan Paşa'dan Biden'in Sözlerine Şaşıranlara Cevap
24. Dönem MHP İstanbul Milletvekili Engin Alan, ABD Başkan Adayı Joe Biden'in Türkiye'nin iç siyasetine müdahale edici sözlerini değerlendirdi.
GÜNDEM Haberi
Engin Alan Paşa'dan Biden'in Sözlerine Şaşıranlara Cevap

Emekli Korgeneral ve 24. Dönem MHP İstanbul Milletvekili Engin Alan, ABD Başkan Adayı Joe Biden'in Türkiye'nin iç siyasetine müdahale edip Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı darbeyle değil muhalefete destek vererek seçimle devireceğini söylemesine şaşıranlara tepki gösteren Emekli Korgeneral ve 24. Dönem MHP İstanbul Milletvekili Engin Alan, ABD'nin Türkiye ile ilgili geçmişi bilindiği halde Joe Biden'den başka nasıl bir tavır beklediklerini sordu.

 

JOE BİDEN'İN SÖZLERİNE ŞAŞIRANLARA HATIRLATMA

 

Emekli Korgeneral Engin Alan, geçen haftaki açıklamasında, ''Afganistan'da Taliban, Irak-Suriye’de DAEŞ, YPG kimin eseri? Yakınlarda Kandil’e kim gitti? Kuzey Suriye’de kim YPG ile petrol anlaşması yaptı ve askeri üs kurmaya başladı? Kim Mısır-Yunanistan’ı, Akdeniz’de MEB anlaşmasına zorladı? Dedeağaç’taki üs ne maksatla, kime karşı? Soru çok!'' sorularını sorarak, Türkiye'nin, arkasında ABD'nin olduğu ülke ve terör örgütleriyle, kara, hava ve denizde çok cepheli, çok hasımlı bir mücadeleye sürüklenmek istenildiğini söylemişti. Engin Alan Paşa, ABD Başkan Adayı Joe Biden'in Türkiye'yi hedef alan sözlerinden sonra yeni açıklamalarda bulundu.

 

JOE BİDEN'İN DENSİZLİĞİNE ŞAŞIRANLARA ŞAŞIYORUM

 

Emekli Korgeneral ve 24. Dönem MHP İstanbul Milletvekili Engin Alan, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ABD Başkan Adayı Joe Biden'in Türkiye'nin iç siyasetine müdahale edici sözlerine şaşıranlara manidar bir cevap vererek, ''Ben esas Joe Biden'nin densizliğine şaşıranlara şaşırıyorum. Başka ne bekliyordunuz? ABD'nin, Türkiye ile ilgili geçmişi, geleceğin fotokopisidir.'' dedi.

 

TSK'nin İdlib'de Bahar Kalkanı Harekatında Kullandığı, Düşmanları Korkudan Titreten Yerli ve Milli Son Teknoloji Silahlarımız

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Engin Alan Paşa, niye şaşırdınız, daha ne bekliyordunuz, Türkiye, iç siy
Yorumlar
Haber Yazılımı