Yıldırım: Devşirme Piyonlara Asla Geçit Vermeyiz
Haber Detayı
03 Şubat 2021 - Çarşamba 20:29 Bu haber 5967 kez okundu
 
Yıldırım: Devşirme Piyonlara Asla Geçit Vermeyiz
Ülkü Ocakları Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım, Türk Milletinin devşirme piyonlara asla geçit vermeyeceğini söyledi.
ÜLKÜCÜ Haberi
Yıldırım: Devşirme Piyonlara Asla Geçit Vermeyiz

Boğaziçi Üniversitesi’ne kirli odakların piyonları tarafınca çıkarılan fitne ateşinin basit bir öğrenci eylemi olmadığına dikkat çeken Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım, Türk Milletinin iç ve dış mihraklara ve onların devşirdikleri piyonlara asla geçit vermeyeceğini söyledi.

 

KİRLİ ODAKLARIN PİYONLARININ EYLEMLERİ BASİT BİR ÖĞRENCİ EYLEMİ DEĞİLDİR

 

Ülkü Ocakları Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Boğaziçi Üniversitesi’ne yapılan rektör ataması bahane edilerek kirli odakların piyonları tarafınca çıkarılan ve Türkiye’nin geneline yayılmak istenen fitne ateşini, hiç kimsenin basit bir 'öğrenci eylemi' olarak görmesi mümkün değildir. Millete ve maneviyata hakaret eden, Türkiye’nin ayağına çelme takmak için pusuda bekleyen aydın değil, alçaktır. Polise el kaldıran, şehir içinde barikat kurup taş atan öğrenci değil, teröristtir.'' dedi.

 

TÜRK MİLLETİ İÇ VE DIŞ MİHRAKLARIN DEVŞİRDİĞİ PİYONLARA GEÇİT VERMEYECEK

 

Ülkü Ocakları Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım, ''CHP, HDP, İP ve bunların diğer yandaş partileri Boğaziçi Üniversitesi’ne sızan marjinal terör örgütü mensuplarının sözcülüğünü yapmış; 80 öncesinde yaşanılan üniversite ve rektörlük işgali gibi alçakça girişimlere destek sunmuştur. Eylemler sırasında tutuklananların bırakın Boğaziçi'ni, öğrenci bile olmadıkları resmi makamlarca açıkça belirtilmiştir. Tutuklananların DHKP-C, PKK, MLKP terör örgütleriyle geçmişleri ve devam eden bağları bulunduğu sabittir. Merhum Cemil Meriç’in belirttiği gibi: Vatanlarını yaşanmaz bulanlar, vatanlarını 'yaşanmaz'laştıranlardır. Yüce Türk milleti, iç ve dış mihraklara ve onların devşirdikleri piyonlara asla geçit vermeyecektir.'' dedi.

 

Resim

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Ülkü Ocakları Genel Başkanı, Ahmet Yiğit Yıldırım, devşirme piyonlar, iç ve dış mihraklar, izin vermeyiz, Türk Milleti, Ülkücü Hareket, Boğaziçi Üniversitesi
Yorumlar
Haber Yazılımı