Diyarbakır'da Partisinden İstifa Eden 200 Kişi MHP'ye Geçti
Haber Detayı
01 Şubat 2022 - Salı 10:17 Bu haber 2886 kez okundu
 
Diyarbakır'da Partisinden İstifa Eden 200 Kişi MHP'ye Geçti
Partilerinden istifa eden 200 kişinin MHP'ye katılmasını sağlayan MHP Diyarbakır İl Başkanı Cihan Kayaalp, Bağlar İlçe Teşkilatının yeni hizmet binasını açtı.
MHP Haberi
Diyarbakır'da Partisinden İstifa Eden 200 Kişi MHP'ye Geçti

Son aylarda muhaliflere karşı verdiği amansız mücadeleyi sürdürürken bile partisinin büyümesi için olağan üstü çaba sarfederek, partilerinden istifa eden 200 kişinin MHP'ye katılmasını sağlayan MHP Diyarbakır İl Başkanı Cihan Kayaalp, MHP Bağlar İlçe Teşkilatı'nın yeni hizmet binasını coşkulu bir törenle açarak, başarılı çalışmalarını sürdürdü.

 

DÖRT SİYASİ PARTİ LİDERİNİN MHP'Yİ HEDEF ALDIĞI BİR DÖNEMDE KAYAALP'İN MÜCADELESİ

 

Demokrasinin yolunun Diyarbakır’dan geçeceği söyleminin yeniden hortlatıldığı ve eş zamanlı olarak Hatıra Ormanına ismi verilen Devlet Bahçeli'nin kürt düşmanı olarak lanse edilme çalışmalarının yoğunlaştığı bir dönemde, Kemal Kılıçdaroğlu, Ali Babacan, Ahmet Davutoğlu ve HDP eş başkanlarının hedef aldığı MHP ve Lider Devlet Bahçeli'yi cesurca savunan MHP Diyarbakır İl Başkanı Cihan Kayaalp, MHP Lideri Devlet Bahçeli'nin Türk Kürt kardeşliğine önem veren sözlerini içeren mektubu tüm Diyarbakırlılara ulaştırmaya çalışmıştı. 

 

BAŞKAN KAYAALP'İN MÜCADELESİ MHP'YE 200 KİŞİ KAZANDIRDI

 

MHP ve Lider Devlet Bahçeli'nin Türk Kürt kardeşliğini öne çıkaran mektuplarıyla her eve her gönüle girmeye çalışarak saha çalışmalarını hızlandıran MHP Diyarbakır İl Başkanı Cihan Kayaalp, zor şartlarda gerçekleştirdiği olağan üstü çalışmalarının neticesinde, partilerinden istifa eden 200 kişinin MHP'ye katılmasını sağladı. Farklı siyasi partilerden ayrılarak MHP'ye geçen 200 kişiye Üç hilal rozeti takıldığını, ''Diyarbakır MHP il Başkanlığımıza çeşitli partilerden istifa edip katılım sağlayan 200 hemşehrilerimize rozetlerini taktık. Hayırlı uğurlu olsun hoş geldiniz canlar.'' sözleriyle duyuran Başkan Kayaalp, MHP'ye katılımların önümüzdeki süreçte devam edeceğinin müjdesini verdi.

 

BAŞKAN KAYAALP, MHP BAĞLAR İLÇE TEŞKİLATI'NIN YENİ HİZMET BİNASINI AÇTI

 

Muhaliflere karşı amansız bir mücadele verirken dahi partisinin büyüme çalışmalarını sürdürerek, Ak Partili Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu ve MHP Bağlar ilçe Başkanı Mehmetcan Tekgül ile birlikte, MHP Bağlar İlçe Teşkilatı'nın yeni hizmet binasını coşkulu bir törenle açan MHP Diyarbakır İl Başkanı Cihan Kayaalp, açılışla ilgili yaptığı açıklamada, ''Diyarbakır Bağlar ilçesi yeni hizmet binasının açılışını yaptık. Diyarbakır ve Diyarbakırlı'ya hizmet için gece gündüz demeden çalışan Teşkilatımız, bir hizmet binasını daha hizmete sunmuştur. Diyarbakır Bağlar ilçe binamız, hemşehrilerimize hayırlı uğurlu olsun. Tüm  Diyarbakır'lı hemşerilerimizi çay bekleriz. İnandık iman ettik. Fikir en güçlü silahtır. Bu daha bir Bismillah. Adım adım gönüllere gönülden gönüle kitlelere inşallah. Bir kalemiz daha kuruldu. Diyarbakır ve Diyarbakırlı'ya bir hizmet evi daha kurduk hayırlı olsun inşallah. Açılış törenimizde, bizleri yanlız bırakmayan Bağlar Belediye Başkanımız gönül insanı Sayın Hüseyin Beyoğlu'na ve Diyarbakırlı hemşerilerimize teşekkür ederiz.'' dedi. 

 

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

 

 

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Diyarbakır İl Başkanı, Cihan Kayaalp, 200 kişi, MHP, katıldı, Bağlar İlçe, yeni hizmet, binasının açılışı, katılım töreni, mücadele azmi, Türk Milleti
Yorumlar
Haber Yazılımı