Cübbeli Ahmet Hoca'nın Cumhur İttifakına Destek Nedeni
Haber Detayı
17 Haziran 2023 - Cumartesi 20:01 Bu haber 1897 kez okundu
 
Cübbeli Ahmet Hoca'nın Cumhur İttifakına Destek Nedeni
Cübbeli Ahmet Hoca, vatandaşları Cumhur İttifakına destek olmaya davetlerinin asıl nedenini 7 maddelik açıklamayla yaptı.
GÜNDEM Haberi
Cübbeli Ahmet Hoca'nın Cumhur İttifakına Destek Nedeni

Halk arasında Cübbeli Ahmet Hoca olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü, 2023 seçimlerinde vatandaşları neden Cumhur İttifakına destek olmaları konusunda yönlendirdiklerini, seçimlerden sonra yaşanan 7 gelişmeyle anlattı.

 

CÜBBELİ AHMET HOCA CUMHUR İTTİFAKINA VERDİKLERİ DESTEĞİN NEDENİNİ AÇIKLADI

 

Dünyanın en önemli seçimi olarak tanımlanan 2023 seçimlerinde neden Cumhur İttifakına destek verdiklerini manidar bir şekilde açıklayan Cübbeli Ahmet Hoca, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Seçimlerden sonra hemen aşağıda zikredilen bu 7 madde gibi ıslâh faaliyetlerinin başlayacağını öngördüğümüz için seçimlerde sizi doğruya delâlet ettik. Allâh-u Teâlâ, bundan sonra da mahcûb etmesin ve kıymetli Cumhurbaşkanımız Tayyip Bey’i ve yeni bakanlarımızı, özellikle Millî Eğitim Bakanımızı millî eğitimi ıslâh hususunda, İçişleri Bakanımızı terörü bitirme konusunda, Çevre ve Şehircilik Bakanımızı depreme karşı bütün binaların kentsel dönüşümünde başarılı olma hususunda ve Dışişleri Bakanımızı kafirlerin oyunlarına karşı devletimizi koruma konusunda Allâh-u Teâlâ muvaffak eylesin, her birerlerini şerlerden muhâfaza eylesin. Âmîn!'' dedi.

 

SEÇİMLERDEN SONRA YAŞANAN 7 OLAY

 

1) Seçmene hakaret eden Mosso’ya konser verdiren Süleymanpaşa Bld. Bşk. Cüneyt YÜKSEL, istifa ettirildi.

 

2) CHP’ye oy vermeyen halka “p.zevenklik yapın” diyen Yunus GÜNÇE’nin oyunları iptal edildi. 

 

3) İstanbul’da terör örgütü LGBT’nin yürüyüşleri yasaklandı. 

 

4) Devletine milletine düşmanlık eden Berna LAÇİN’i Paris Büyükelçiliğinde krallar gibi ağırlayan Paris büyükelçisi görevinden el çektiridi.

 

5) MEB Bakanı Yusuf TEKİN, karne gününde öğrencilerine terör örgütü LGBT bayrağı önünde fotoğraf çekip sosyal medyasında paylaşan öğretmen hakkında yasal işlem yapıldığı açıkladı.

 

6) Suriye ve Irak’ın kuzeyinde PKK/PYD terör örgütüne yapılan nokta operasyonlarda, 50’den fazla üst düzey terörist öldürüldü. 

 

7) Son iki hafta içerisinde ülke genelinde FETÖ terör örgütüne yönelik operasyonlarda 400’e yakın FETÖcü yakalandı.

 

Resim

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Cübbeli Ahmet Hoca, Ahmet Mahmut Ünlü, Cumhur İttifakı, destek nedeni
Yorumlar
Haber Yazılımı