Bakan Koca'dan Adana Hakkında Önemli Açıklama
Haber Detayı
11 Ağustos 2021 - Çarşamba 14:23 Bu haber 2321 kez okundu
 
Bakan Koca'dan Adana Hakkında Önemli Açıklama
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Coronavirüs salgınında Adana'nın riski hakkında önemli açıklamalarda bulundu.
ADANA HABERLERİ Haberi
Bakan Koca'dan Adana Hakkında Önemli Açıklama

Düşük riskli il sayının 17’ye ulaştığını belirterek, 64 İlde yaşayan vatandaşları aşı olmaya özendiren Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, 18 yaş ve üstü nüfusun en az bir doz aşı olma oranın 65’in üstüne çıkararak, yüksek risk düzeyini orta risk düzeyine indiren Adana ve Sivas'ın risk haritasındaki rengini bir an önce Mavi'ye dönüştürmek istediklerini söyledi. 

 

BAKAN KOCA'DAN ADANA VE SİVAS HAKKINDA ÖNEMLİ AÇIKLAMA

 

Düşük riskli il sayının 17’ye ulaştığını belirterek, ''İl il sonuca yaklaşıyoruz. Hedef, Covid-19’a karşı Mavi bir Türkiye haritası! İlk doz aşıları yaptırarak, toplum bağışıklığı sürecini hızlandıralım. 64 şehrimize sevgiler.'' diyerek, 64 İlde yaşayan vatandaşları aşı olmaya özendiren Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sosyal medyadan yapdığı açıklamada, ''SİVAS VE ADANA’DA 18 yaş ve üstü nüfusun en az bir doz aşı olma oranı 65’in üstüne çıktı. Covid-19 Risk Haritasında bu iki ilin rengi Turuncu yerine Sarı. Yüksek risk düzeyini orta risk düzeyine indiren Sivas’la Adana’yı bir an önce haritada Mavi görmek istiyoruz.'' dedi.

 

 Resim

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Sağlık Bakanı, Fahrettin Koca, Korona virüs, salgınında, Adana, riski hakkında, risk haritası, Adana ve Sivas, Maviye dönüşmesi, biraz daha gayret, teşvik
Yorumlar
Haber Yazılımı