Bahçeli'den Vefat Eden Alaeddin Yavaşca İçin Taziye
Haber Detayı
23 Aralık 2021 - Perşembe 18:08 Bu haber 1938 kez okundu
 
Bahçeli'den Vefat Eden Alaeddin Yavaşca İçin Taziye
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Klasik Türk müzik sanatçısı Alaeddin Yavaşca'nın vefatıyla ilgili açıklamalarda bulundu.
MHP Haberi
Bahçeli'den Vefat Eden Alaeddin Yavaşca İçin Taziye

Tıp doktoru olarak mesleki hayatını sürdürürken 652 beste yapan Klasik Türk müzik sanatçısı Sanatkâr ve Bestekar Prof. Dr. Alaeddin Yavaşca'nın vefatıyla ilgili açıklamalarda bulunan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 95 yıllık hayatına pek çok başarıyı sığdıran Alaeddin Yavaşca'nın ailesine ve Türk sanat camiasına başsağlığı dileklerinde bulundu.

 

MHP LİDERİ DEVLET BAHÇELİ'DEN ALAEDDİN YAVAŞÇA İÇİN TAZİYE MESAJI

 

Klasik Türk müzik sanatçısı Sanatkâr ve Bestekar Prof.Dr. Alaeddin Yavaşca'nın vefatıyla ilgili açıklamalarda bulunan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Klasik Türk müziğinin usta sanatçısı, sesi ve şaheser besteleriyle milletimizin müşfik gönlünde müstesna bir yer edinmiş olan Prof. Dr. Alaeddin Yavaşca’yı kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyoruz. 95 yıllık hayatına pek çok başarıyı sığdıran Merhum Yavaşca, sade hayatıyla, tevazuyu elden bırakmayan şahsiyet vasfıyla, aynı zamanda milli ve manevi değerlerle samimiyet ölçeğinde bütünleşen kalbi hasletiyle hayran kitlesini ve hürmet çemberini devamlı genişletmiştir. Büyük sanatkar ve bestekar, Türk musikisinin fem-i muhsinlerinden Alaeddin Yavaşca’ya Cenab-ı Allah’tan rahmetler niyaz ediyorum. Ailesine, Türk sanat camiasına, aziz milletimize baş sağlığı diliyorum. Ruhu şad, mekanı cennet olsun.'' dedi.

 

Resim

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Genel Başkanı, Devlet Bahçeli, Tıp doktoru, 652 beste yapan, Klasik Türk müzik sanatçısı, Bestekar, Alaeddin Yavaşca, vefat eden, taziye mesajı, MHP
Yorumlar
Haber Yazılımı