Bahçeli'den Gürses'e: Allah Yokluğunuzu Göstermesin
Haber Detayı
26 Ocak 2021 - Salı 14:36 Bu haber 3031 kez okundu
 
Bahçeli'den Gürses'e: Allah Yokluğunuzu Göstermesin
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, MHP ve Ülkücülere karşı oynanan oyunları kendi elleriyle çürüten Özlem Gürses gibilerin yokluğunun görülmemesi temennisinde bulundu.
MHP Haberi
Bahçeli'den Gürses'e: Allah Yokluğunuzu Göstermesin

MHP ve Devlet Bahçeli düşmanlığı yapmak için Parodi haberleri bile gerçek sanıp TV'de anlatarak komik duruma düşen Sözcü Gazetesi Yazarı ve Halk TV sunucusu Özlem Gürses ile dalga geçen MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, MHP ve Ülkücülere karşı oynanan oyunları kendi elleriyle çürüten Özlem Gürses gibilerin, müfterinin nasıl olacağını ispatladıkları için Allah eksiklerini göstermemesi temennisinde bulundu.

 

MHP LİDERİ BAHÇELİ ÖZLEM GÜRSES'İN PARODİYİ GERÇEK GİBİ SUNMASIYLA DALGA GEÇTİ

 

Beni üzen asıl konu ise hemşire Gülnaz Şırınga isimli kardeşimizin maruz kaldığı şiddet olayıdır. Bu talihsiz hemşirenin başına ne geldiyse bana aşı yaptıktan sonra gelmiş. Olacak iş mi bu? Sokak aralarına gizlenen kalabalık bir grup bu kardeşimizi tek başına yakalayınca darp etmişler, dayaktan geçirmişler, daha sarsıcı olanı ise komaya sokmuşlar. Allah var ya, suçsuz günahsız bir hemşireye saldıranlara hayret ettim. Devir değişti, mertlik bozuldu. Yazık ki, şu anda yoğun bakımda hayatta kalma mücadelesi veriyor. Gülnaz Şırıngaya ve yakın mesai arkadaşı Gülendam Enjektöre geçmiş olsun diyorum, bundan sonra daha dikkatli aşı yapacaklarına ayrıca inanıyorum.

 

ÜZERİMİZE OYNANAN OYUNLARI KENDİ ELLERİYLE ÇÜRÜTÜYORLAR

 

Şaka bir yana, tuhaf bir dönemden geçiyoruz: Tuşsuz telefonlar, kulpsuz kapılar, duygusuz ilişkiler, vicdansız insanlar yaygınlaşıyor. Mizahı menfur bir şiddet olarak okuyan, parodi haberi gerçek kabul edip içindeki kin ve öfkeyi seferber eden utanmaz simalar ne kadar da çoğaldı. Neyse ki, Halkalı’da tren bekleyenlere sadece gülüyoruz, gülünç duruma düşenlere esasen acıyoruz. Buna rağmen Allah eksiklerini de göstermesin diyorum, müfteri nasıl olur ispatlıyorlar. Sağolsunlar, üzerimizde oynanan oyunları birer birer kendi elleriyle çürütüyorlar. Bu dava dualıdır, himaye edenimiz Allah’tır. 

 

MİLLİYETÇİ ÜLKÜCÜ HAREKET'İN ŞİDDETLE İŞİ YOKTUR

 

Biz gazetecilerin, televizyonların trol değil, kurşun asker değil, tetikçi değil; ahlaklı, erdemli, doğru ve tarafsız haber vermelerini arzu ederiz. Şunu da bilmelerini isteriz ki, Milliyetçi-Ülkücü Hareket’in şiddetle işi yoktur. Kargaşa çıkarmak isteyenlerle ilişkisi yoktur. Kavgada hayır ve umut görmesi mümkün değildir. Biz yaratılanı severiz Yaradan’dan ötürü. Bu sevgiye layık olmayanlar çıkabilir, onları da Allah’ın adaletine ve milletimizin vicdanına havale ederiz.

 

NEFRET İNSAN SAĞLIĞINA ZARARLIDIR.

 

Uydurma Gülnaz Şırınga haberini gerçek sanıp heyecanla anlatan saygıdeğer sözde gazeteciye diyeceğim şudur; nefret insan sağlığına zararlıdır, iman ve izan sahibi karşısındaki her kişiye iyi niyet ve hoşgörüyle nazar eder. Her kim nasıl bakıyorsa öyle görür. Kötü söz sahibine bumerang gibi döner ve hatta rezil eder. Unutulmasın ki, yeri gelirse Yunus yeri gelirse de Yavuz olmasını biliriz. Sokağı da biliriz, siyaseti de yaparız. Nerede nasıl davranacağımızı yalnızca biz belirleriz. İnsan hak ve onurundan, ifade ve düşünce hürriyetinden taviz vermeyiz. Bunlara her zaman meşru ve hukuki olması kaydıyla saygı duyarız. Çünkü biz MHP'yiz. Biz Cumhur İttifakı’yız. Türkiye’nin diriliş ve yükseliş ümidi, beka ve birlik nişanesiyiz.

 

--- / --- / --- / --- / ---

 

ÖZLEM GÜRSES NASIL KOMİK DURUMA DÜŞMÜŞTÜ?

 

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye aşı yapan Gülnaz Şırınga'nın Bahçeli’nin canını acıttığı gerekçesiyle darp edildiğini canlı yayında açıklayan Sözcü Gazetesi Yazarı ve Halk TV sunucusu Özlem Gürses, Gazete Pencere’den alıntı yaptığı haberin parodi haber olduğunu öğrenince şoka girdi. Parodi haberi gerçek sanarak canlı yayında anlatması sosyal medyada alay konusu oldu. Üstelik, olayın Numune Hastanesi'nde yaşandığını söyledi ama hastane orası değil. Sağlık Bakanlığı ise Gülnaz Şırınga isimli bir hemşirenin olmadığını açıkladı. Çin'e doğru yola çıkan TCDD'nin ilk ihracat treninin Halkalı'dan geri döndüğünü iddia ederek yalanı ortaya çıkan Özlem Gürses'in ikinci kez komik duruma düşmesi; MHP, Devlet Bahçeli ve Cumhur İttifakı düşmanlığı yapmak isterken nasıl komik duruma düşüp rezil olduğunu gözler önüne serdi.

 

Resim

 

 

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Genel Başkanı, Devlet Bahçeli, MHP ve Ülkücülere, oyun oynayanlar, Özlem gürses, Gülnaz Şırınga, dalga geçti, Tiye aldı, MHP, aşı yapılması
Yorumlar
Haber Yazılımı