Bahçeli BJK Plakalı Klasik Araçlarını Hediye Etmeye Devam Etti
Haber Detayı
13 Ağustos 2020 - Perşembe 21:12 Bu haber 5726 kez okundu
 
Bahçeli BJK Plakalı Klasik Araçlarını Hediye Etmeye Devam Etti
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 06 BJK 80 plakalı klasik aracını Avukat Serkan Toper'e hediye etti.
MHP Haberi
Bahçeli BJK Plakalı Klasik Araçlarını Hediye Etmeye Devam Etti

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 31 Mart Yerel Seçimlerinde MHP Beşiktaş Belediye Başkan adaylığı yapan Avukat Serkan Toper'e 06 BJK 80 plakalı klasik aracını hediye etti.

 

BAHÇELİ BJK PLAKALI ARAÇLARINI HEDİYE EDİYOR 

 

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, çok sevdiği klasik otomobilleriyle Adanalı sanatçı Ferdi Tayfur'dan şarkılar dinleyerek, Ankara sokaklarında tur atmıştı. Klasik otomobil hayranlığının yanında koyu bir Beşiktaş taraftarlığıyla tanınan Bahçeli, BJK plakalı klasik otomobillerini birer birer MHP'li isimlere hediye ediyor. 

 

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, çok sevdiği klasik otomobillerden 06 BJK 001 plakalı 1988 model Ford Mustang marka otomobilini, MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy'a Mayıs 2019 tarihinde hediye ettikten sonra, Ocak 2020 tarihinde de 06 BJK 006 özel plakalı Mercedes marka aracını MHP İstanbul Milletvekili Mehmet Bülent Karataş'a hediye etmişti. MHP Lideri son olarak, 06 BJK 80 plakalı klasik aracını 31 Mart Yerel Seçimlerinde MHP Beşiktaş Belediye Başkan adaylığı yapan Avukat Serkan Toper'e hediye etti.

 

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 06 DB 009 plakalı 1977 model mercedes otomobilini ise 31 Mart 2019 Yerel Seçimlerinde MHP'li Belediye Başkanları arasında en yüksek oy yüzdesi ile seçildiği için Şubat 2020 tarihinde Harran Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz'a hediye etmişti.

 

 

AVUKAT SERKAN TOPER'DEN AÇIKLAMA

 

31 Mart Yerel Seçimlerinde MHP Beşiktaş Belediye Başkan adaylığı yapan Avukat Serkan Toper, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Sayın Genel Başkanımız Devlet Bahçeli, bizim siyasi ve fikri pusulamız, ailenin büyüğü kıymetli liderimiz. Antika araç koleksiyonundan BJK plakalı aracı hediye ederek büyük bir gurur yaşatıp,onurlandırdılar. Daima bir adım gerinde ve emrindeyiz. Allah, uzun ömürler versin Liderim.'' dedi.

 

Resim

 

Resim

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Serkan Toper, Devlet Bahçeli, klasik araçlar, hediye etti, BJK plakalı araçlar, MHP Haberleri, MHP
Yorumlar
Haber Yazılımı