Andırın Ülkü Ocakları'nda Bayrak Değişimi
Haber Detayı
03 Ekim 2020 - Cumartesi 15:06 Bu haber 6059 kez okundu
 
Andırın Ülkü Ocakları'nda Bayrak Değişimi
Andırın Ülkü Ocakları Başkanlığı'nda Bayrak değişimi gerçekleştirildi
ÜLKÜCÜ Haberi
Andırın Ülkü Ocakları'nda Bayrak Değişimi

Kahramanmaraş Ülkü Ocakları Başkanı Hüseyin Kayış, Andırın Ülkü Ocakları Başkanlığı'nı yürüten Galip Öksüz’ün yerine Alparslan Rüzgar'ın atandığını açıkladı. 

 

ANDIRIN ÜLKÜ OCAKLARI BAŞKANLIĞI'NDA BAYRAK DEĞİŞİMİ

 

Kahramanmaraş Ülkü Ocakları Başkanı Hüseyin Kayış, Andırın Ülkü Ocakları Başkanlığı'na yapılan atama ile ilgili sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Andırın Ülkü Ocakları Başkanlığına Sayın Alparslan Rüzgar atanmıştır. Bu zamana kadar yapmış olduğu hizmetler için Sayın Galip Öksüz’e teşekkür ederim. Hayırlı olsun.'' dedi.

 

BAYRAĞI DEVRALAN BAŞKAN ALPARSLAN RÜZGAR'IN AÇIKLAMASI

 

Andırın Ülkü Ocakları Başkanlığı görevine atanan Alparslan Rüzgar, göreve atanmasıyla ilgili sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Kahramanmaraş İl Başkanımız Sayın Hüseyin Kayış'ın takdirleriyle Ülkü Ocakları Andırın İlçe Başkanı olarak atanmış bulunmaktayım. Beni bu göreve layık bulan il başkanımıza teşekkürlerimi sunuyorum. Uzun yıllardır Ocağımıza hizmet etmiş, benim de omuz omuza emek verdiğim bir ağabeyim olan eski başkanımız Galip Öksüz beyefendiye emeklerinden dolayı teşekkür ve şükranlarımı sunarım. Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Türk milletinin bağrına bastığı şehitler vermiş kutlu bir davanın gençlik yapılanmasıdır. Bizim tek gayemiz ise aldığımız sancağı daha ileri taşımaktır. Bu davaya hizmet etmek göğsümde bir şeref nişanesi olarak taşıyacağım bu görevde bulunmaktan çok mutluyum ve nasip eden Allah’a hamdolsun olsun. Bismillâhirrahmânirrahîm.'' dedi.

 

 

Resim

 

Resim

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Kahramanmaraş Ülkü Ocakları Başkanı, Hüseyin Kayış, Andırın Ülkü Ocakları, Bayrak değişimi, Alparslan Rüzgar, atama yapıldı
Yorumlar
Haber Yazılımı