Ak Parti'li Başkan Kocaispir: Coronavirüsle Savaş Halindeyiz
Haber Detayı
19 Nisan 2020 - Pazar 19:12 Bu haber 4001 kez okundu
 
Ak Parti'li Başkan Kocaispir: Coronavirüsle Savaş Halindeyiz
Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir, coronavirüse karşı topyekün bir savaş içerisinde olduklarını söyledi.
SİYASET Haberi
Ak Parti'li Başkan Kocaispir: Coronavirüsle Savaş Halindeyiz

Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir, coronavirüs salgını çıktığından bu yana tüm tedbirlerin alınıp dezenfektan çalışmalarının sürdürüldüğünü ve vatandaşların ihtiyaçlarının karşılanması için gayret edildiğini belirterek, coronavirüse karşı topyekün bir savaş içerisinde olduklarını söyledi.

 

CORONAVİRÜSE KARŞI TOPYEKÜN BİR SAVAŞ İÇİNDEYİZ

 

Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir, coronavirüs salgınına karşı savaş halinde olduklarını belirterek, ''Yüreğir’imizde Koronavirüs'e karşı topyekün bir savaş içindeyiz. İlçede bulunan kamu kurum ve kuruluşlarına ait binalar, parklar, meydanlar, pazar yerleri, cadde ve sokaklar sürekli olarak dezenfekte ediliyor. Belediye olarak ürettiğimiz maskeleri, kolanya ve eldivenleri vatandaşlara ücretsiz dağıtıyoruz. İhtiyaç sahibi ailelere yardımcı oluyoruz.'' dedi.

 

VATANDAŞLARIMIZIN SAĞLIĞI İÇİN ÇALIŞIYORUZ

 

Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir, ''Koronavirüs ile mücadelede 'önce insan' dedik ve Yüreğir'imizde ihtiyaç sahibi ailelerimize bugüne kadar 50.000 sıcak yemek ve 10.000 gıda kolisi götürdük. Ekiplerimiz 250.000 maske ve 10.000 kolonya dağıttı. 107 mahallemizi ise her gün dönüşümlü olarak dezenfekte ettik. Aldığımız ve alacağımız bütün önlemler siz kıymetli hemşehrilerimiz için. Biz sizlerin sağlığı için görevimizin başında olmaya devam edeceğiz. Allah yar ve yardımcımız olsun.'' dedi.  

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Ak, Parti'li, Başkan, Kocaispir:, Coronavirüsle, Savaş, Halindeyiz,
Yorumlar
Haber Yazılımı