Ak Parti Kozan İlçe Başkanı Bilgili'den Sert Tepki
Haber Detayı
27 Temmuz 2020 - Pazartesi 13:25 Bu haber 6781 kez okundu
 
Ak Parti Kozan İlçe Başkanı Bilgili'den Sert Tepki
Ak Parti Kozan İlçe Başkanı Yusuf Bilgili, Kozan halkının daha fazla kandırılmaması gerektiğini söyledi.
ADANA HABERLERİ Haberi
Ak Parti Kozan İlçe Başkanı Bilgili'den Sert Tepki

MHP Kozan İlçe Başkanı Nihat Atlı'nın ''Başkalarının parasıyla, projesiyle şov yapmayın. Kozan ve Kozanlılar sizin yalanlarınızdan bıktı artık.'' diyerek tepki gösterdiği, Şehitler Anıtı projesine ve yapımına sahip çıkmaya çalışan Kozan Belediye Başkanı Kazım Özgan'a, bir tepki de projenin esas sahibi kanattan olan Ak Parti Kozan İlçe Başkanı Yusuf Bilgili'den geldi. Başkan Bilgili, Kozan halkının daha fazla kandırılmaması gerektiğini söyledi.

 

ŞEHİTLER ANITI PROJESİ VE YAPIMI KOZAN BELEDİYESİ'NE AİT DEĞİLDİR

 

Ak Parti Kozan İlçe Başkanı Yusuf Bilgili, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Kozan Fen Lisesi Bahçeye Yapılan Şehitler Anıtı, Kaymakamımız Sayın Şafak Gürçam ve Milli Eğitim müdürümüz Faruk Sönmez’in projesidir. Şehitler anıtı Milletvekilimiz Sayın Tamer Dağlı’nın öncülüğünde hayırsever iş adamlarımızın katkılarıyla yapılmıştır. Kozan Belediyesi Beyaz masa tarafından projenin Belediye tarafından yapıldığı şeklinde paylaşım yapılmıştır. Kozan Belediyesi yalnızca anıtın Peyzaj projesini yapmıştır.'' dedi.

 

BELEDİYE BAŞKANI KOZAN HALKINI ALDATMAYA BİR SON VERMELİDİR

 

Ak Parti Kozan İlçe Başkanı Yusuf Bilgili, ''Belediye Başkanının, Kaymakamlığımız ve hayırseverler iş adamları tarafından yapılan hizmete sahip çıkarak, Kozan halkını aldatmaya artık son vermesini ve Kozanımıza layık olduğu hizmetleri yapmasını bekliyoruz. Kamuoyuna saygı ile arz olunur.'' dedi.

 

Resim

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Ak Parti Kozan İlçe Başkanı Yusuf Bilgili, Yusuf bilgili, Kozanlılar, Kozan Halkı, Kozanlıları kandırmayın, Kozan Haberleri, Adana Haberleri
Yorumlar
Haber Yazılımı