Adanalı Sanatçı Murat Kekilli Avrupa Birliği'ni Ti'ye Aldı
Haber Detayı
02 Ekim 2020 - Cuma 13:54 Bu haber 3511 kez okundu
 
Adanalı Sanatçı Murat Kekilli Avrupa Birliği'ni Ti'ye Aldı
Adanalı Sanatçı Murat Kekilli, Türkiye'ye yaptırım uygulama meselesini görüşen Avrupa Birliği'ni Ti'ye aldı.
ADANA HABERLERİ Haberi
Adanalı Sanatçı Murat Kekilli Avrupa Birliği'ni Ti'ye Aldı

Türkiye'nin Doğu Akdeniz ve Karabağ meselesinde izlediği politikalara karşı yaptırım uygulamak isteyip de bir türlü yaptırım uygulama kararı alamayan Avrupa Birliği'ni Ti'ye alan Adanalı Sanatçı Murat Kekilli, Avrupa Birliği'nin Türkiye'ye yaptırım uygulamaya gücünün yetmediğini açıkça itiraf edemediği için kıvrandığını söyledi.

 

AB TÜRKİYE'YE YAPTIRIM UYGULAYAMAYACAĞINI İTİRAF EDEMİYOR

 

Sosyal medya hesabından düzenli olarak, Türkiye'nin Doğu Akdeniz ve Karabağ meselesinde izlediği politikaları destekleyici açıklamalar yapan Adanalı Sanatçı Murat Kekilli, Avrupa Birliği'nin Türkiye'ye yaptırım uygulayamaması konusunda sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''AB’ye normal, insancıl tavrımızı sergilediğimizi sanıyordum. Farkında olmadan çok mu sert davrandık acaba? Artık açık açık konuşamıyorlar bile. Lafa bak! Yaptırım uygulamayacaklarmış. Şuna 'uygulayamıyoruz, gücümüz yetmiyor' desenize şapşallar!'' dedi.

 

Resim

 

Resim

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Adanalı Sanatçı, Murat Kekilli, Avrupa Birliği, Tiye aldı, madara etti, yaptırım uygulayamayan, AB, Türkiye, Azerbaycan, Ermenistan, Adana Haberleri
Yorumlar
Haber Yazılımı