Adana Ülkü Ocakları'ndan Çanakkale Zaferi Etkinliği
Haber Detayı
19 Mart 2021 - Cuma 21:02 Bu haber 6440 kez okundu
 
Adana Ülkü Ocakları'ndan Çanakkale Zaferi Etkinliği
Adana Ülkü Ocakları Başkanlığı, Çanakkale Deniz Zaferi'nin 106'inci yıl dönümü nedeniyle çeşitli etkinlikler düzenledi.
ADANA HABERLERİ Haberi
Adana Ülkü Ocakları'ndan Çanakkale Zaferi Etkinliği

Adana Ülkü Ocakları Başkanı Çağrı Korkut, Çanakkale Deniz Zaferi'nin 106'inci yıl dönümü ve 18 Mart Şehitleri Anma Günü nedeniyle İlçelerde çeşitli etkinlikler düzenledi.

 

ADANA ÜLKÜ OCAKLARI BAŞKANI ÇAĞRI KORKUT'TAN ETKİNLİK AÇIKLAMASI

 

Adana Ülkü Ocakları Başkanı Çağrı Korkut, düzenlenen etkinliklerle ilgili yaptığı açıklamada, ''Çanakkale Deniz Zaferi'nin 106'inci yıl dönümü ve 18 Mart Şehitleri Anma Günü nedeniyle düzenlediğimiz etkinliklerde, Çanakkale Savaşı sırasında asker menüsünde yer alan üzüm hoşafı ve kuru ekmek ikramı, Şehitlerimizin ruhuna halka tatlı ve lokum ikramı, günün anlam ve önemini içeren broşür dağıtımı ve '9 Işık’ta İlimcilik ve 18 Mart Çanakkale Zaferi' konulu seminerimizi  zoom üzerinden gerçekleştirdik, Ayrıca Kur'an-ı Kerim tilaveti ile Şehitlerimize dualar ettik. Etkinliklerimizi organize eden İlçe Ocak Başkanlarımıza, Ortaöğretim Birim Başkanlarımıza, katılım sağlayan Ülküdaşlarımıza ve vatandaşlarımıza teşekkür ederim.'' dedi.

 

ADANA ÜLKÜ OCAKLARI ORTAÖĞRETİM BİRİMİNDEN ÇANAKKALE ZAFERİ ETKİNLİĞİ

 

Adana Ülkü Ocakları Ortaöğretim Birimi Başkanı Cengizhan Aşçıoğlu, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Adana Ülkü Ocakları İl Ortaöğretim Birimi olarak, Çanakkale Deniz Zaferi'nin 106'inci yıl dönümü ve 18 Mart Şehitleri Anma Günü nedeniyle, Çanakkale şehitlerimizi anmak amacı ile halkımıza hoşaf suyu ikram ettik.'' dedi.

 

POZANTI ÜLKÜ OCAKLARI'NDAN ÇANAKKALE ZAFERİ ETKİNLİĞİ

 

Pozantı Ülkü Ocakları Başkanı Mustafa Çalık, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Çanakkale Deniz Zaferi'nin 106'inci yıl dönümü ve 18 Mart Şehitleri Anma Günü nedeniyle, Pozantı Ülkü Ocakları Ortaöğretim Birimimiz 18 Mart Çanakkale Şehitlerimizin ruhlarına bugün ilçemizde bulunan Kaleağası Camii’nde cemaatimize halka tatlı ikramında bulundular.'' dedi.

 

YÜREĞİR ÜLKÜ OCAKLARI'NDAN ÇANAKKALE ZAFERİ ETKİNLİĞİ

 

Yüreğir Ülkü Ocakları Başkanı Selim Anlı, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Yüreğir Ülkü Ocakları olarak, Çanakkale Deniz Zaferi'nin 106'inci yıl dönümü ve 18 Mart Şehitleri Anma Günü nedeniyle, broşür dağıtımı ve lokum ikramında bulunduk.'' dedi.

 

SARIÇAM ÜLKÜ OCAKLARI'NDAN ÇANAKKALE ZAFERİ ETKİNLİĞİ

 

Sarıçam Ülkü Ocakları Başkanı Seyfettin Gündoğdu, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Sarıçam Ülkü Ocakları olarak, Çanakkale Deniz Zaferi'nin 106'inci yıl dönümü ve 18 Mart Şehitleri Anma Günü nedeniyle düzenlediğimiz etkinlikte, vatandaşlarımıza ve esnaflarımıza, Kur'an-ı Kerim tilaveti eşliğinde Çanakkale Savaşı sırasında asker menüsünde yer alan üzüm hoşafı ikramında bulunduk. Aziz Şehitlerimizi rahmet ve minnetle anarak, manevi huzurlarında saygıyla eğiliyoruz. Ruhları şad olsun.'' dedi.

 

SEYHAN ÜLKÜ OCAKLARI'NDAN ÇANAKKALE ZAFERİ ETKİNLİĞİ

 

Seyhan Ülkü Ocakları Başkanı Mert Arıoğlu, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Sarıçam Ülkü Ocakları olarak, Çanakkale Deniz Zaferi'nin 106'inci yıl dönümü ve 18 Mart Şehitleri Anma Günü nedeniyle düzenlediğimiz etkinlikte, Ortaöğretim birimimiz bölgemizde bulunan vatandaşlarımıza ve esnaflarımıza günün anlam ve önemini içeren bildirileri dağıtarak, şanlı Türk Bayrağımızı hediye ettiler. Ayrıca, Genel Merkezimizin belirlediği eğitim faaliyetleri doğrultusunda '9 Işık’ta İlimcilik ve 18 Mart Çanakkale Zaferi' konulu seminerimizi  zoom üzerinden gerçekleştirdik. Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm Şehitlerimizi rahmet ve şükranda anıyoruz.'' dedi.

 

YUMURTALIK ÜLKÜ OCAKLARI'NDAN ÇANAKKALE ZAFERİ ETKİNLİĞİ

 

Yumurtalık Ülkü Ocakları Başkanı Yasin Tatlısoy, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Yumurtalık Ülkü Ocakları olarak, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü’nün yıl dönümünde aziz Şehitlerimizin hatırasını anmak adına Cuma Namazı Çıkışı Cami Cematimize üzüm hoşafı ve kuru ekmek dağıtımı gerçekleştirdik. Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere tüm Şehitlerimizi rahmet, minnet ve dua ile anıyoruz. Ruhları şâd olsun.'' dedi.

 

Bir bir veya daha fazla kişi ve ayakta duran insanlar görseli olabilir

 

Bir 1 kişi, ayakta ve açık hava görseli olabilir

 

Bir ayakta ve yol görseli olabilir

 

Bir 2 kişi ve ayakta duran insanlar görseli olabilir

 

Bir 2 kişi ve ayakta duran insanlar görseli olabilir

 

Bir 2 kişi, ayakta duran insanlar ve açık hava görseli olabilir

 

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Adana Ülkü Ocakları Başkanlığı, Çağrı Korkut, Çanakkale Zaferi Etkinliği, Şehitleri anma, üzüm hoşafı, kuru ekmek, tatlı ikramı, broşür dağıtımı
Yorumlar
Haber Yazılımı