Adana Demirspor'dan Her Gol Bin Fidan Kampanyası
Haber Detayı
30 Temmuz 2021 - Cuma 01:14 Bu haber 3516 kez okundu
 
Adana Demirspor'dan Her Gol Bin Fidan Kampanyası
Adana Demirspor Kulübü, yangından zarar gören orman bölgelerine dikilmek üzere Her Gol Bin Fidan kampanyası başlattığını açıkladı.
ADANA HABERLERİ Haberi
Adana Demirspor'dan Her Gol Bin Fidan Kampanyası

Türkiye'nin bir çok bölgesinde çıkan orman yangınlarında zarar gören alanları tekrar ağaçlandırmak üzere harekete geçen Süper Lig takımlarından Adana Demirspor, Süper Lig ve Türkiye Kupası maçları da dahil olmak üzere sezon boyunca atacakları her gol için 1.000 fidan bağış yapacaklarını açıkladı.

 

ADANA DEMİRSPOR'DAN HER GOL BİN FİDAN KAMPANYASI

 

Yangından zarar gören orman bölgelerine dikilmek üzere Her Gol Bin Fidan kampanyası başlatan Adana Demirspor Kulübü'nün sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, ''Adana Demirspor Kulübü olarak 6 Ağustos'ta Beşiktaş ile oynayacağımız hazırlık maçından itibaren, Süper Lig ve Türkiye Kupası maçları da dahil olmak üzere sezon boyunca atacağımız her gol için 1.000 fidan bağışı yapacağımız kampanyamızı 10.000 fidan bağışı ile başlatıyoruz. Bütün Süper Lig kulüplerimizi kampanyaya katılmaya davet ediyoruz.'' denildi.

 

ADANA DEMİRSPOR'DAN YAPILAN İKİNCİ AÇIKLAMA

 

Başlattıkları Her Gol Bin Fidan kampanyasına tüm Süper Lig kulüplerinin de katılmasını isteyen Adana Demirspor Kulübü, kampanyanın başlangıç bağışının arttırılmasıyla ilgili yaptığı ikinci açıklamasında, ''Her Gol Bin Fidan kampanyamıza başlangıç bağışımızı 10.000 fidandan 13.000 fidana çıkarıyoruz.'' denildi.

 

Resim

 

Resim

 

Resim

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Adana Demirspor Kulübü, yangından, zarar gören, orman bölgeleri, dikilmek üzere, Her Gol Bin Fidan, bağış kampanyası, anlamlı kampanya, Süper Lig
Yorumlar
Haber Yazılımı