31 İlimizde Şehre Giriş Çıkışlar Yasaklandı
Haber Detayı
03 Nisan 2020 - Cuma 23:32 Bu haber 3115 kez okundu
 
31 İlimizde Şehre Giriş Çıkışlar Yasaklandı
Cumhurbaşkanı Erdoğan, coronavirüs tedbirleri kapsamında 31 İlde şehre giriş çıkışların yasaklandığını açıkladı
GÜNDEM Haberi
31 İlimizde Şehre Giriş Çıkışlar Yasaklandı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, coronavirüs tedbirleri kapsamında 30 Büyükşehir ve Zonguldak'ta 15 gün süreyle araç giriş çıkışlarının yasaklandığını açıkladı.

 

31 İLİMİZE GİRİŞ ÇIKIŞ YASAĞI BU GECE YARISI BAŞLIYOR

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, coronavirüs salgınından dolayı yeni alınan tedbirleri açıkladığı konuşmasında, ''Bu gece yarısı itibarıyla yeni attığımız adımlara yenilerini ekliyoruz. Bu gece itibarıyla ülkemizin 30 büyük şehiri ve akciğer hastalığı fazla görünen şehirlerimize araç girişini kapatıyoruz. Lojijstik araçlar dışında giriş çıkış yapılamayacaktır. Uluslararası yük taşımacılığı yapan araçların bu şehirlerden transit geçişlerine devam edecektir. İl pandemik kurulları bu tedbirleri daha da genişletebilecektir. İlk etapta araç giriş çıkış yasağını 15 gün süreyle uygulayacağız, gerektiğinde süreyi uzatacağız.'' dedi.

 

ŞEHRE GİRİŞ ÇIKIŞLARI YASAKLANAN İLLER

 

Büyükşehir statüsündeki 30 İl ve zonguldak'da şehre giriş çıkışlar yasaklandı. Adana, Ankara, Antalya, Aydın, Balıkesir, Bursa, Denizli, Diyarbakır, Erzurum, Eskişehir, Gaziantep, Hatay, İstanbul, İzmir, Kahramanmaraş, Kayseri, Kocaeli, Konya, Malatya, Manisa, Mardin, Mersin, Muğla, Ordu, Sakarya, Samsun, Şanlıurfa, Tekirdağ, Trabzon, Van ve Zonguldak 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: 31, İlimizde, Şehre, Giriş, Çıkışlar, Yasaklandı,
Yorumlar
Haber Yazılımı