Yazar Rauf Tamer'den Muhalefeti Tuş Eden Yazı
Haber Detayı
07 Mayıs 2021 - Cuma 00:57 Bu haber 5090 kez okundu
 
Yazar Rauf Tamer'den Muhalefeti Tuş Eden Yazı
Hürriyet Gazetesi köşe yazarı Rauf Tamer, MHP'nin yeni Anayasa önerisini okumadan reddedenleri tuş eden bir yazı kaleme aldı.
GÜNDEM Haberi
Yazar Rauf Tamer'den Muhalefeti Tuş Eden Yazı

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin yeni Anayasa önerisine okumadan karşı çıkıp, öneriyi gündem değiştirme politikası olarak gören muhalefet partilerine, ''Sen de yap'' başlığıyla kaleme aldığı köşe yazısında tepki gösteren Hürriyet Gazetesi köşe yazarı Rauf Tamer, muhalefet partilerini Ti'ye alarak, Anayasa çalışması yapamıyorlarsa HDP'ye sipariş vermelerini tavsiye etti.

 

MHP'NİN YENİ ANAYASA ÖNERİSİNİ BEĞEN YA DA BEĞENME. BU MUDUR EMEĞE SAYGI?

 

MHP'nin yeni Anayasa önerisine okumadan karşı çıkan muhalefetin verilen emeğe saygısızlık yaptığına dikkat çeken Hürriyet Gazetesi köşe yazarı Rauf Tamer, ''Sen de yap'' başlığıyla kaleme aldığı köşe yazısında, ''MHP’nin anayasa çalışmasını, Devlet Bahçeli heyecanla ilan etti ama muhalefet buz gibi karşıladı, buz... Onca zahmet, onca emek, hiçbir şey ifade etmiyor mu? Bir eline sağlık da mı denmez? Beğen veya beğenme, bu mudur insana değer? Emeğe saygı?'' dedi.

 

BİR ANAYASA DA SEN YAP GÖRELİM. YAPAMIYORSAN HDP'YE SİPARİŞ VER

 

MHP ve Cumhur İttifakı'nın gündemi değiştirmek için malzemeye ihtiyacının olmadığına dikkat çekerek, Anayasa önerisi hazırlamaları için HDP'ye sipariş vermeleri tavsiyesini ironik bir şekilde veren Hürriyet Gazetesi köşe yazarı Rauf Tamer, ''En tuhafı da, bu anayasayı gündemi değiştirmek için ortaya atılmış bir malzeme olarak aşağıladılar. Bu çok ayıp. Türkiye’de gündemi değiştirmek için, malzemeye ihtiyaç mı var? Kılıçdaroğlu tek başına zaten malzeme değil mi? (Not: Bir anayasa da sen yap görelim. Yapamıyorsan HDP’ye sipariş ver.)'' dedi.

 

Resim

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Genel Başkanı, Devlet Bahçeli, yeni Anayasa önerisi, muhalefet, tiye aldı, ironik bir şekilde, Rauf Tamer, öneriyi reddedenleri, MHP, sen de yap
Yorumlar
Haber Yazılımı