Ülkü Ocakları'ndan Kozan'da Yeniden Diriliş Proğramı
Haber Detayı
14 Aralık 2021 - Salı 17:06 Bu haber 3703 kez okundu
 
Ülkü Ocakları'ndan Kozan'da Yeniden Diriliş Proğramı
Adana Ülkü Ocakları Başkanı Çağrı Korkut, Kozan Ülkü Ocakları'nın ev sahipliğinde gerçekleştiren Yeniden Diriliş proğramında önemli açıklamalarda bulundu.
ADANA HABERLERİ Haberi
Ülkü Ocakları'ndan Kozan'da Yeniden Diriliş Proğramı

Adana Ülkü Ocakları tarafından düzenlenen Yeniden Diriliş proğramlarının ilkini Kozan Ülkü Ocakları'nın ev sahipliğinde gerçekleştiren Adana Ülkü Ocakları Başkanı Çağrı Korkut, Milliyetçi Ülkücü Hareket’e her zaman güç veren Kozan'ın gönüllerinde ayrı bir yeri olduğunu belirterek, Yeniden Dirilişe vesile olacak proğramlardan aldıkları şevkle daha çok çalışıp, Üç Hilal sancağını yeniden Adana burçlarına dikeceklerini söyledi.

 

YENİDEN DİRİLİŞ PROĞRAMLARININ İLKİ KOZAN'DA GERÇEKLEŞTİRİLDİ

 

Adana Ülkü Ocakları tarafından dört ilçede düzenlenecek olan Yeniden Diriliş proğramlarının ilki, Ülkücü sanatçılarından Atilla Yılmaz ve Emin Demir'in sahne aldığı Kozan Ülkü Ocakları'nın ev sahipliğinde gerçekleştirilen konser ile başladı. 

 

Adana Ülkü Ocakları Başkanı Çağrı Korkut, İmamoğlu Ülkü Ocakları Başkanı Eren Avcılı, Karaisalı Ülkü Ocakları Başkanı Kenan Küçük,  MHP İmamoğlu İlçe Başkanı Savaş Ağca, MHP Seyhan Belediye Meclis Üyesi Şehmus Uçar, MHP'li Kozan Belediye Meclis Üyeleri, Adana Türk Eğitim Sen 2 Nolu Şube Başkanı Ferhat Utlu, Kozan TÜRKAV Başkanı Kasım Dalkır, Kozan Türk Eğitim Sen Başkanı Mustafa Kara, Ak Parti Kozan Gençlik Kolları Başkanı Enes Bekir Erkek ve Ülkücü gençlerin katılımlarıyla gerçekleştirilen Yeniden Diriliş proğramı, Kozan Ülkü Ocakları Başkanı Harun Yılmaz'ın açılış konuşmalarıyla başladı.

 

BAŞKAN KORKUT: ÜÇ HİLAL SANCAĞIMIZI YENİDEN ADANA BURÇLARINA DİKECEĞİZ

 

Kozan'da gerçekleştirdikleri Yeniden Diriliş proğramında Kozan'ın Milliyetçi Ülkücü Hareket için ifade ettiği manaya dikkat çeken Adana Ülkü Ocakları Başkanı Çağrı Korkut, ''Kozan'da doğmuş bir Ülküdaşınız olarak, Kozan'ın Milliyetçi Ülkücü Hareket mensupları için ne mana ifade ettiği hakkında değerlendirmelerde bulunmak istiyorum. 9 Şubat 1969 tarihinde gerçekleştirilen Cumhuriyetçi Köylü Millet Partisi'nin Büyük Kongresi'nde alınan karara göre, partinin adı MHP amblemi ise Üç Hilal oldu. Bir yıl sonra yapılan seçimlerde Başbuğumuz Alparslan Türkeş, içerisinde Kozan'ın da olduğu ikinci bölgeden Adana Milletvekili seçiliyor. Başbuğumuza sorulduğunda kendisinin Kozan Milletvekili olduğunu söylüyor. O zamandan bu yana söylediğimiz bir ifade var: 'Kozan'da doğan her çocuk Milliyetçi doğar.' Kozanlı Ülküdaşlarımızın gözlerindeki ışık, kalplerindeki Ülkü Aşkı bizlere ve Milliyetçi Ülkücü Hareket’e her zaman güç vermiştir ve vermeye de devam edecektir. Bilge Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli'nin memleketi Adana'da, Başbuğumuzun ilk adım ilk kararını aldığı Adana'da ve Milletvekili seçildiği Kozan'da, Bilge Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli'nin bizlere emanetini, Ülkü Ocakları Genel Başkanımız Sayın Ahmet Yiğit Yıldırım'ın emrinde, Cenab-ı Allah'ın izniyle, MHP'yi Adana'da en üst seviyeye çıkarma kararlılığındayız. Çok çalışarak, Üç Hilal sancağımızı yeniden Adana burçlarına dikeceğiz.'' dedi.

 

BAŞKAN KORKUT'TAN ÜLKÜ OCAKLARINI HEDEF ALANLARA CEVAP

 

Ülkü Ocaklarının terörist bir organizasyon olup olmadığının araştırılmasını isteyen ABD Temsilciler Meclisi'nin kararını hatırlatan Adana Ülkü Ocakları Başkanı Çağrı Korkut, ''ABD Temsilciler Meclisi, Bozkurtlar diye tanımladığı Ülkü Ocakları'na terörist yaftası vurmak için çaba sarfediyor. Son dönemde ABD ile birlikte hareket eden devletler ve ülkemizdeki yerli işbirlikçeri, Ülkü Ocakları'na yönelik akla hayale gelmedik iftiralarla saldırıyor. Ülkü Ocakları, 4 Ocak 1968'de Ruhi Kılıçkıran'dan 20 Şubat 2015'de Fırat Yılmaz Çakarıoğlu'na kadar binlerce gencini Şehit vermiş, dokuz tane fidanını darağacına göndermiş, kutlu ve dualı Şehitler Otağı'nın bulunduğu dünyanın en büyük gençlik hareketidir. Ülkü Ocaklarımızı hedef alanlara Bilge Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli'nin ifade ettiği gibi cevap verirsek; Ülkücü doğduk, Ülkücü yaşadık, Ülkücü olarak öleceğiz. Dünyaya bir kez daha gelsek, bin defa Ülkü Ocakları'na giderdik, yine ülkücü hareketin bir ferdi olurduk. Ülkü ocaklarından şehit çıkar, gazi çıkar, adam gibi adam çıkar. Bir tek çıkmayacak teröristtir, haindir, devlet ve millet düşmanıdır.'' dedi.

 

Resim

 

Resim

 

Resim

 

Bir 2 kişi, ayakta duran insanlar ve iç mekan görseli olabilir

 

Bir 3 kişi, ayakta duran insanlar ve iç mekan görseli olabilir

 

Resim

 

Bir 9 kişi ve ayakta duran insanlar görseli olabilir

 

Bir 9 kişi ve ayakta duran insanlar görseli olabilir

 

Bir 13 kişi, ayakta duran insanlar ve iç mekan görseli olabilir

 

Bir 7 kişi, ayakta duran insanlar, oturan insanlar ve iç mekan görseli olabilir

 

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Adana Ülkü Ocakları, Çağrı Korkut, Kozan, Harun Yılmaz, Yeniden Diriliş
Yorumlar
Haber Yazılımı