Ülkü Ocakları'ndan Kızılelma Hedefinde Önemli Bir Adım
Haber Detayı
08 Mayıs 2021 - Cumartesi 09:10 Bu haber 3321 kez okundu
 
Ülkü Ocakları'ndan Kızılelma Hedefinde Önemli Bir Adım
Ülkü Ocakları Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım, Turan ülküsünün hedef ve heyecanlarıyla yeni bir başarıya daha imza attıklarını söyledi.
ÜLKÜCÜ Haberi
Ülkü Ocakları'ndan Kızılelma Hedefinde Önemli Bir Adım

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı tarafından hazırlanan Ülkü Ocakları Dergisi'nin başarılı çalışmalarıyla ilgili bilgilendirmelerde bulunan Ülkü Ocakları Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım, Türkçe yayınlarına ek olarak Arapça, İngilizce, Farsça ve Rusça olmak üzere 4 farklı dilde hazırlanan dijital olarak paylaşılan Ülkü Ocakları Dergisi'nin erişim bandında 100 bin sayı barajını geçtiğini söyledi.

 

TURAN ÜLKÜSÜNÜN HEYECANLARIYLA DİJİTAL ORTAMDA 100 BİN SAYI BARAJINI GEÇTİK

 

Ülkü Ocakları Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Orhun'un kaynağında ruhunu bulan, Türk ve İslam emanetlerinin bir fikir kalıbına emek emek dökülüp zaman içinde serpilip büyümesiyle kökleşen Ülkü Ocakları Dergimizin, Turan ülküsünün hedef ve heyecanlarıyla 4 farklı dilde yayımlandığı dijital ortamda erişimi 100 bini geçmiştir. Kızılelma hedefimiz, Turan ülkümüz.'' dedi.

 

Resim
 

Resim

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Ülkü Ocakları Genel Başkanı, Ahmet Yiğit Yıldırım, Ülkü Ocakları Dergisi, başarılı çalışmaları, Hedefimiz Kızılelma, Turan Ülküsü, dijital erişim, ortamda
Yorumlar
Haber Yazılımı