Türkiye Emekliler Derneğinden Bahçeli'ye Teşekkür
Haber Detayı
11 Temmuz 2023 - Salı 18:57 Bu haber 2218 kez okundu
 
Türkiye Emekliler Derneğinden Bahçeli'ye Teşekkür
Türkiye Emekliler Derneği Genel Başkanı Kazım Ergün, MHP Lideri Bahçeli'nin emeklilerin hislerine tercüman olduğunu söyledi.
GÜNDEM Haberi
Türkiye Emekliler Derneğinden Bahçeli'ye Teşekkür

Emeklilere yapılan zammı beğenmeyerek yeni teklifini sunan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin açıklamaları üzerine değerlendirmelerde bulunan Türkiye Emekliler Derneği (TÜED) Genel Başkanı Kazım Ergün, MHP Lideri Bahçeli'nin emeklilerin hislerine tercüman olduğunu belirterek, 15 milyon emekli adına teşekkür açıklaması yaptı.

 

MHP LİDERİ DEVLET BAHÇELİ'DEN EMEKLİ MAAŞ ZAMMINA YÖNELİK YENİ TEKLİF

 

TBMM Grup Toplantısında yapığı konuşmada Emeklilere yapılan zammı beğenmeyen MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Hükumetin gereğini yapmasını istercesine, ''Emeklilerimize yüzde 25'lik maaş artışı makul ve yeterli bulunmamıştır. Milliyetçi Hareket Partisi olarak teklifimiz şudur. 8077 liralık seyyanen artışın, kök ücrete ve aynısı ile emekli maaşlarına yansıtılmasıdır.'' dedi.

 

TÜRKİYE EMEKLİLER DERNEĞİ'NDEN MHP LİDERİ DEVLET BAHÇELİ'YE TEŞEKKÜR

 

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin Grup Toplantısında yapmış olduğu tespitlerin son derece yerinde ve makul tespitler olduğunu belirten Türkiye Emekliler Derneği Genel Başkanı Kazım Ergün, MHP Lideri Bahçeli'ye teşekkür ettiği açıklamasında, ''Memurlara yapılacak yaklaşık 8 Bin TL seyyanen zammın bütün emeklilerin kök aylıklarına yansıtılması talebi son derece yerinde bir açıklama olmuştur. Son günlerde vicdanlara sesleniyoruz başlığıyla başlattığımız girişimlerimize, böyle bir cevap verilmiş olması, emekli topluluğumuzda büyük bir umut ve heyecana sebep olmuştur. Sayın Bahçeli’ye, emeklilerimizin hislerine tercüman olduğu için 15 milyonluk topluluğumuz adına şükranlarımızı sunuyoruz.'' dedi.

 

Resim

Resim

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Türkiye Emekliler Derneği, MHP, Devlet Bahçeli, Kazım Ergün
Yorumlar
Haber Yazılımı