Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Görevinden Ayrıldı
Haber Detayı
10 Temmuz 2020 - Cuma 16:39 Bu haber 3567 kez okundu
 
Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Görevinden Ayrıldı
Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı görevinden ayrıldığını açıkladı.
MHP Haberi
Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Görevinden Ayrıldı

MHP Genel Merkezi, MHP Amasya İl Başkanlığı görevini yürüten Erhan Demir'in yerine MHP Amasya Merkez İlçe Başkanı Şuayip Ak'ı atadı. Erhan Demir, görevinden ayrıldığını sosyal medyadan yaptığı açıklamada duyurduktan sonra, sosyal medyadan açıklama yapan Şuayip Ak MHP Amasya İl Başkanlığı görevine atandığını duyurdu.

 

DAVAMA VE LİDERİME SADAKAT ÇİZGİSİNDEN AYRILMAYACAĞIM

 

MHP Amasya İl Başkanlığı görevinden ayrılan Erhan Demir, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Değerli Amasyalılar, Kıymetli Dava Arkadaşlarım. Yaklaşık 3 senedir şan ve şerefle yürütmekte olduğum MHP Amasya İl Başkanlığından bugün ayrılmış bulunmaktayım. Görev sürem boyunca Liderime, Teşkilatıma sadakatle vazifemi ifâ etmeye gayret ettim. Bugünden sonra da Yerlerin ve Göklerin Yegâne Sahibi Yüce Allah Subhanâllahi Teâla’nın izniyle, nefes aldığım süre zarfınca canımdan evlâ gördüğüm partime, davama ve liderime sadakat çizgisinden ayrılmayacak, ölene kadar bu izzetli ve mukaddes davanın bir neferi olarak bu şerefli davanın bir parçası olmaya devam edeceğim. İl Başkanlığım süresince desteklerini şahsımdan esirgemeyen büyüklerimiz başta olmak üzere Ülkücü Harekete ve Ülkücü Kadrolara gönülden yürekten teşekkür ederim.'' dedi.

 

GÖREVE ATANAN YENİ İL BAŞKANI ŞUAYİP AK'IN AÇIKLAMASI

 

MHP Amasya İl Başkanlığı görevine atanan Şuayip Ak, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Türk Dünyasının, Milliyetçi ve Ülkücü Hareketin Bilge Lideri, Partimizin Muhterem Genel Başkanı Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli Beyefendinin takdirleri ve Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Sayın E. Semih Yalçın Beyefendinin talimatları ile bugün Amasya İl Başkanı olarak atanmış bulunmaktayım. Bizden evvel Partimiz Amasya İl Başkanı olan sayın Erhan Demir başkanıma bugüne kadar ki verdiği hizmetlerden ötürü çok teşekkür ederek, devraldığımız bu kutlu görevi daha üst seviyeye taşımak için canımız pahasına çalışacağımızdan tüm partililerimizin emin olmasını isteriz. Alınan kararın Vatanımıza, milletimize, partililerimiz ve tüm Amasyalı hemşehrilerimiz için hayırlı uğurlu olmasını Cenab-ı Haktan niyaz ediyorum.'' dedi.

 

Görüntünün olası içeriği: 3 kişi, takım elbise ve iç mekan

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Amasya İl Başkanı Şuayip Ak, MHP Amasya İl Teşkilatı, MHP de Bayrak Değişimi, MHP Haberleri, İl Başkanı görevden ayrıldı, atama yapıldı
Yorumlar
Haber Yazılımı