MHP Mersin İl Başkanı Gölgeli: MHP Karargahımızdır
Haber Detayı
18 Ağustos 2020 - Salı 10:33 Bu haber 4259 kez okundu
 
MHP Mersin İl Başkanı Gölgeli: MHP Karargahımızdır
MHP Mersin İl Başkanı Zeynel Uğur Gölgeli, MHP'nin gönül coğrafyasına Üç Hilal'i çizen Türk Milliyetçilerinin karargahı olduğunu söyledi.
MHP Haberi
MHP Mersin İl Başkanı Gölgeli: MHP Karargahımızdır

MHP Mersin İl Başkanı Zeynel Uğur Gölgeli, ''İzinde, Emrinde; Bir Ömür Nöbette " başlığıyla sosyal medyadan yaptığı açıklamada, MHP'nin varlığını Türk Milletinin istiklaline adamış, uğruna ölümlere boş vermiş yiğitler otağı olduğunu belirterek, MHP'nin Üç Hilal'in gölgesinde yaşamayı şeref bilen ve gönül coğrafyasına Üç Hilal'i çizen Türk Milliyetçilerinin karargahı olduğunu söyledi.

 

BAŞBUĞUMUZUN İZİNDE, LİDERİMİZİN EMRİNDE; BİR ÖMÜR NÖBETTE

 

Milliyetçi Hareket Partisi, varlığını Türk Milletinin istiklaline adamış, uğruna ölümlere boş vermiş yiğitler otağıdır. Siyaset üstü ideolojileri ve çağlar ötesi ülküleri ile koca bir çınar, kutlu bir maneviyattır. Gönül coğrafyasına Üç Hilal çizen, Turan ülküsü ile gönüller fetheden ve yetiştirdiği yiğitlerle bir memleketin yükünü omuzlayan MHP, şanlı mücadelemizin karargahıdır. Hamdolsun; bu bilinç, bu feraset bizimledir. Yüreğimizde mühürlüdür.

 

BİLGE LİDERİMİZ SON NEFESİMİZE KADAR ŞEREF NİŞANEMİZDİR

 

Başbuğ Türkeş'in attığı her adımda yanında olan, idamların işkencelerin katliamların yağmur gibi üzerimize yağdığı her dönemde elini değil tüm gövdesini taşın altına koyan Bilge Liderimiz, son nefesimize kadar şeref nişanemizdir. "Önce ülkem ve milletim, sonra partim" feraseti, ancak ve ancak tüm ömrünü kutlu bir davaya feda eden Bilge Liderimizde vardır. Gençliğini, geleceğini, tüm hayallerini feda eden Bilge Liderimiz; övünç kaynağımızdır.

 

ÜÇ HİLAL'İN GÖLGESİNDE YAŞAMAYI ŞEREF BİLEN TÜRK MİLLİYETÇİLERİYİZ

 

Bir konuşmalarında, Ülkücü Şehitlerden bahsederken sesi titreyen, gözleri dolan Bilge Liderimiz; ahde vefanın, maziye olan bağlılığın en şerefli duruşudur. Feda etmenin, davaya olan teslimiyetin derecesiyle ölçüldüğü bu çağda; asırlar ötesine yol gösteren Türkmen Beyimizdir. Bizler, Sayın Genel Başkanımızın emrinde, Üç Hilal'in gölgesinde yaşamayı şeref bilen Türk Milliyetçileriyiz. Ömrümüzün sonuna kadar da bu gurur ve şuur ile yaşayacağız. Samimi olan ve bu davaya tüm benliği ile inanan her Ülküdaşımız ile bu gururu paylaşacağız!

 

BİRLİĞİMİZ VE BERABERLİĞİMİZ DAİM OLSUN

 

Tüm bu duygu ve düşüncelerle; Ülkücü hareketin bir mensubu olmaktan duyduğum şerefle söylemek istiyorum ki; Rabbim, Türk Milliyetçilerini var etsin. Türk Milliyetçiliğini muzaffer eylesin. Birliğimiz, beraberliğimiz daim olsun. Ne mutlu Türk'üm diyene!

 

Resim

 

Resim

 

Resim

 

Resim

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Mersin, Zeynel Uğur Gölgeli, MHP Genel Merkezi, MHP karargahımız, Ülkü
Yorumlar
Haber Yazılımı