MHP'li Yüksel'den Bahçeli'yi Hedef Alana Kapaklık Cevap
Haber Detayı
24 Kasım 2023 - Cuma 10:16 Bu haber 1334 kez okundu
 
MHP'li Yüksel'den Bahçeli'yi Hedef Alana Kapaklık Cevap
MHP Balıkesir Milletvekili Ekrem Gökay Yüksel, MHP Lideri Devlet Bahçeli'yi hadsiz bir şekilde hedef alan Deva Partili Burak Dalgın'a kapaklık cevap verdi.
MHP Haberi
MHP'li Yüksel'den Bahçeli'yi Hedef Alana Kapaklık Cevap

MHP Lideri Devlet Bahçeli'nin 14 yıl önce yaptığı matematik hesabına atıfta bulunarak muhalefet yaptığını zanneden Deva Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Balıkesir Milletvekili Burak Dalgın'ın alakasız 40 hesabına yeni bir 40 hesabıyla cevap veren MHP Balıkesir Milletvekili Ekrem Gökay Yüksel, siyasi iktidarın enflasyon ile mücadelede başarılı hamleler yapmasından duyduğu rahatsızlığı dışa vuran Burak Dalgın'ın, 40 günde 40 taklayla bulduğu itibarını 40 dakikada kaybedeceğini söyledi.

 

DEVA PARTİ'Lİ BURAK DALGIN MHP LİDERİ DEVLET BAHÇELİ'Yİ  HADSİZCE HEDEF ALDI 

 

Kamuoyuna ve partililere vereceği mesajları matematik hesaplarıyla vermeyi seven MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 9 Şubat 1969 yılında Adana'da kurulan MHP'nin 40. kuruluş yıl dönümüne yönelik 2009 yılında Antalya'da yaptığı konuşmada, dikkat çeken iktidar formülünü açıklamıştı.

 

MHP Lideri Devlet Bahçeli'nin 14 yıl önce yaptığı matematik hesabındaki 40 rakamını hiç alakası olmadığı halde; Merkez Bankası'nın enflasyon ile mücadele kapsamında politika faizini 500 baz puan artırarak yüzde 40'a çıkarması üzerinden eleştiri konusu yapan Deva Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Balıkesir Milletvekili Burak Dalgın, siyasi iktidarın enflasyon ile mücadelede başarılı hamleler yapmasından duyduğu rahatsızlığı sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğrafla dışa vurdu. Merkez Bankası'nın faiz rakamını düşük tuttuğu zamanlarda siyasi iktidarı eleştiren partilerden birisi olan Deva Partisi'nin, Merkez Bankası'nın enflasyon ile mücadele kapsamında faiz rakamını yükseltmesini de eleştirmesi ise ayrı bir garabet olarak değerlendirildi.

 

MHP'Lİ EKREM GÖKAY YÜKSEL'DEN DEVA PARTİ'Lİ BURAK DALGIN'A KAPAKLIK CEVAP

 

MHP Lideri Devlet Bahçeli'nin 14 yıl önce yaptığı matematik hesabına atıfta bulunarak muhalefet yaptığını zanneden Deva Partisi Balıkesir Milletvekili Burak Dalgın'ın alakasız 40 hesabına yeni bir 40 hesabıyla cevap veren MHP Balıkesir Milletvekili Ekrem Gökay Yüksel, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Yarım asrı aşan tarihi sorumluluğumuzun 40. Yılında Liderimiz tarafından hâlâ daha hafızalarda yer edinen hesap görünen o ki Balıkesir'in kontenjan vekili Burak Dalgın'ın hafızasının tamamını kaplamış. Merkez Bankası'nın bağımsız ve kararlı duruşundan rahatsız olan kontenjan vekil 'acaba başaracaklar mı?' korkusuna kapılmış. Cumhur İttifakı karşısında samimi ve tutarlı bir duruş gösteremeden sandıkta milletin iradesi altında kaldığınız yetmedi mi? Zillet mensubu kontenjan vekil Burak Dalgın temsil ettiğin şehrin ağırlığına uygun tavır ve duruş sergilemeni tavsiye ediyorum. Balıkesir'in Liderimiz'e olan hassasiyeti ortadadır, 40 günde 40 taklayla bulduğun itibarı 40 dakikada Kuvayı Milliye şehrinde kaybedersin.'' dedi.

 

Resim

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP, Devlet Bahçeli, Ekrem Gökay Yüksel, matematik hesabı
Yorumlar
Haber Yazılımı