MHP'li Yönter'den Tantan'a Milliyetçilik Tepkisi
Haber Detayı
29 Mayıs 2021 - Cumartesi 12:18 Bu haber 2094 kez okundu
 
MHP'li Yönter'den Tantan'a Milliyetçilik Tepkisi
MHP Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter, MHP Lideri Devlet Bahçeli'den hesap sormaya kalkışan Sadettin Tantan'a tepki gösterdi.
MHP Haberi
MHP'li Yönter'den Tantan'a Milliyetçilik Tepkisi

Yeni Çağ TV'de yaptığı açıklamalarda Cumhur İttifakı'nın iki liderini İnanç kimliği ve milliyetçilik konusunda hedef alan İçişleri eski Bakanı ve Yurt Partisi Genel Başkanı Sadettin Tantan'a tepki gösteren MHP Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter, Milliyetçilik konusunda mazisi olmayan  Sadettin Tantan'ın bu konuda MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'den hesap sormaya kalkışmasının manidar olduğunu söyledi.

 

SADETTİN TANTAN, DEVLET BAHÇELİ HAKKINDA NE DEDİ?

 

İnanç kimliğinin tutsak edildiği idiasında bulunup Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı eleştirdikten sonra Milliyetçilik konusundaki tutumu nedeniyle MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi hedef alan İçişleri eski Bakanı ve Yurt Partisi Genel Başkanı Sadettin Tantan, yaptığı açıklamada, ''Bu sözüm Sayın Bahçeli'ye de tabii. Yani siz insanlardan oy aldınız, insanları, milleti tehdit edemezsiniz. Size öyle bir yetki verilmedi. Çıkın, geçmişten bugüne kadar ki, söylemler ve davranışlarınıza geri dönün. Neden geçmişte farklı konuşuyordunuz, şimdi niçin faklı konuşan bir yapı içerisinde olduğunuzu millete anlatmanız gerekiyor. Milliyetçi kimliği kullanarak, milliyetçi kimliğin içini boşaltamazsınız, böyle bir yetkiniz yok. Milliyetçi kimlik sadece bir partiye ait bir kimlik değil.'' dedi.

 

MHP GENEL BAŞKAN YARDIMCISI YÖNTER'DEN SADETTİN TANTAN'A SERT TEPKİ

 

Cumhur İttifakı'nın iki lideri Erdoğan ve Bahçeli'yi inanç kimliği ve milliyetçilik konusunda hedef alan İçişleri eski Bakanı ve Yurt Partisi Genel Başkanı Sadettin Tantan'a tepki gösteren MHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili İzzet Ulvi Yönter, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Tantan, tantana yapmış! Genel Başkanımızın milleti tehdit ettiğini ispat etmezse haysiyetsizdir! Tantan kim oluyor da Genel Başkanımız’dan hesap sormaya kalkıyor? Milliyetçiliği ağzına alan adama bakın hele, ne fikri var ne de kirli ifadelerini teyit edecek itibarlı bir mazisi.'' dedi.

 

MHP'Lİ YÖNTER'DEN SADETTİN TANTAN'A 57. HÜKÜMET HATIRLATMASI

 

İçişleri eski Bakanı ve Yurt Partisi Genel Başkanı Sadettin Tantan'a, MHP'nin koalisyon ortağı olduğu 57. Hükümet dönemini hatırlatan MHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili İzzet Ulvi Yönter, ''57. Hükümet döneminde, İçişleri Bakanlığı görevini deruhte eden S. Tantan, organize suç örgütleriyle mücadele konusunda Sayın Genel Başkanımızdan aldığı kesin talimatları açıklaması, bunun sonucunda Türkiye’nin nasıl rahatladığını itiraf etmesi millet huzurunda namus borcudur.'' dedi.

 

 

Resim

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: İzzet Ulvi Yönter, Devlet Bahçeli, hesap sormaya, Milliyetçilik, inanç kiml
Yorumlar
Haber Yazılımı