MHP'li Yönter'den Bir Günde Dönüşen Muhaliflere Tepki
Haber Detayı
08 Ekim 2021 - Cuma 13:09 Bu haber 1788 kez okundu
 
MHP'li Yönter'den Bir Günde Dönüşen Muhaliflere Tepki
MHP Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter, bir günde bölücü kebapçıya dönüşen muhaliflerin alayına tepki gösterdi.
MHP Haberi
MHP'li Yönter'den Bir Günde Dönüşen Muhaliflere Tepki

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin ''Teröre yardım ve yataklık yapan bölücü kebapçıların işsizlikte payı vardır'' açıklamasındaki manayı başka yere çeken muhaliflere tepki gösteren MHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili İzzet Ulvi Yönter, dün öptüğü ele bugün çemkirenlerin arkaladığı bölücü kebapçıların çoğaldığını ve açığa düşen muhaliflerin alayının bölücü kebapçı olduğunu belirterek, Cenab-ı Allah'ın hainin ve devşirmenin şerrine fırsat vermemesi temennisinde bulundu.

 

BİR GÜNDE BÖLÜCÜ KEBAPÇIYA DÖNÜŞEN MUHALİFLERİN ALAYINA YAZIKLAR OLSUN

 

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin açıklamaları üzerine muhaliflerin bir günde bölücü kebapçıya dönüştüğüne dikkat çeken MHP Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter, sosyal medyadan yaptığı açıklamalarda, ''Bir günde; Özgür Özel kebap oldu, İP Başkanı kebap oldu, Serok Ahmet kebap oldu, HDP/PKK’lılara kalkanlık yapan siyasi lejyonerler aynı kebap sofrasına oturdu! Zillet masası açığa düşenlerle doldu! Sizi gidi bölücü kebapçılar sizi... Oyununuz bozuldu, dümeniniz kırıldı! O bölücü kebapçıların umudusun, serokusun Ahmet Davutoğlu. Allah yalanından, iftirandan, itibarsızlığından Türk milletini korusun. Bölücü kebapçılar, bir yanda açlık grevi yaparken diğer yanda bol porsiyonlu kebapları doymaz kursaklarınızdan geçirirken bile utanmıyordunuz. Alayınıza yazıklar olsun.'' dedi.

 

DÜN ÖPTÜĞÜ ELE BUGÜN ÇEMKİRENLERİN ARKALADIĞI BÖLÜCÜ KEBAPÇILAR NE KADAR ÇOKMUŞ

 

Meral Akşener'in İyi Parti TBMM Grup Toplantısı'nda kebapçı diye kürsüye çıkarıp konuşturduğu İbrahim Çetinkaya'nın CHP'nin Gölbaşı Belediye Meclis Üyesi Adayı çıkması üzerine değerlendirmelerde bulunan MHP Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Utanmasını kaybeden yalanı bulmuş, mülevves ve müptezel emellerin maskarası olmuş! Bunların yüz derileri riya makyajıyla örülmüş! Dün öptüğü ele bugün çemkirenlerin arkaladığı bölücü kebapçılar meğer ne çokmuş! Allah, hainin ve devşirmenin şerrine fırsat vermesin!'' dedi.

 

Resim

 

Resim

 

Resim

 

Resim

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Genel Başkan Yardımcısı, İzzet Ulvi Yönter, bir günde, bölücü kebapçıya, dönüşen muhalifler, alayınıza, yazıklar olsun, meğer, ne kadar çokmuş, MHP
Yorumlar
Haber Yazılımı