MHP'li Yönter'den Akşener'e Döneklik Hatırlatması
Haber Detayı
11 Mart 2021 - Perşembe 12:20 Bu haber 5343 kez okundu
 
MHP'li Yönter'den Akşener'e Döneklik Hatırlatması
MHP Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter, MHP'yi hedef alan İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener'e döneklik konusunda hatırlatmalarda bulundu.
MHP Haberi
MHP'li Yönter'den Akşener'e Döneklik Hatırlatması

MHP'yi hedef alan İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in, elini öptüğü MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli hakkında geçmişte söylediği övgü dolu sözleri ve günümüzdeki sözlerini sosyal medyadan paylaşan MHP Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter, davadan dönülmeme konusunda sözler söyleyen Meral Akşener'in DYP’den İP’e kadar olan dönek mazisini hatırlatarak, yorumları izleyenlere ve takipçilerine bıraktı.

 

MERAL AKŞENER'İN GEÇMİŞTE LİDER DEVLET BAHÇELİ'YE ÖVGÜLERİ

 

BENGÜ TÜRK TV'de katıldığı bir proğramda Sanatçı Ahmet Şafak'ın ''Şimdi ben desemki, İlke, bilgi, inanç, dürüstlük, karakter, tarihsel liderlik desem, ne dersiniz?'' sorusuna cevap veren Meral Akşener, ''Sayın Dr. Devlet Bahçeli derim.'' demişti. 

 

MERAL AKŞENER'İN KAÇ YÜZÜ VAR?

 

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in, MHP'de olduğu dönemde MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli hakkında söylediği övgü dolu sözleri ve günümüzdeki sözlerini sosyal medyadan paylaşan MHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili İzzet Ulvi Yönter, yaptığı açıklamada, ''Dönersem namussuzum diyor Akşener... Ne var ki DYP’den İP’e kadar olan dönek mazisi öyle demiyor. Yorumu izleyenlere bırakıyoruz... Şunu da merak ediyoruz, Meral Akşener’in kaç yüzü var? Zora girdi, adı teröristlerle çakıştı, çelenki parçalandı, İP koptu, kuyruk sıkıştı, o da tuttu MHP’ye saldırdı, Liderimize sataştı. Yemezler, patladın MA!'' dedi.

 

Resim

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Genel Başkan Yardımcısı, İzzet Ulvi Yönter, MHP'yi hedef alan, döneklik hatırlatması, kaç yüzü var, eski sözleri, yeni tavrı, MHP
Yorumlar
Haber Yazılımı