MHP'li Yılmaz İyi Parti'nin Anayasa Taslağını Açıkladı
Haber Detayı
09 Mayıs 2021 - Pazar 15:36 Bu haber 2307 kez okundu
 
MHP'li Yılmaz İyi Parti'nin Anayasa Taslağını Açıkladı
MHP Düzce Milletvekili Ümit Yılmaz, İyi Parti'nin Anayasa taslağı hakkında önemli açıklamalarda bulundu.
MHP Haberi
MHP'li Yılmaz İyi Parti'nin Anayasa Taslağını Açıkladı

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin yeni Anayasa önerisine okumadan karşı çıkıp, öneriyi gündem değiştirme politikası olarak gören İyi Parti Grup Başkanvekili Lütfü Türkkan'a tepki gösteren MHP Düzce Milletvekili Ümit Yılmaz, Kabaoğlu başkanlığında HDP'liler ile anayasa çalışması yapan İyi Parti'nin milli ve yerli bir anayasa taslağını beğenmeyeceğini belirterek, İyi Parti'nin Anayasa taslağının ABD Büyükelçisi David Satterfield'in Akşener ile görüştüğünde koltuklarının altına kıstırılan taslak olduğunu söyledi.

 

KABAOĞLU BAŞKANLIĞINDA ANAYASA ÇALIŞMASI YAPAN İYİ PARTİ, MİLLİ VE YERLİ ANAYASA'YI BEĞENMEZ

 

MHP Düzce Milletvekili Ümit Yılmaz, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Lütfeden Lütfü: İp'in Grup Başkanvekili partimizin anayasa taslağını kabul etmediklerini açıklamış ve görüşmeye kapalı olduklarını beyan etmiş. Kaboğlu başkanlığında hdpkk ile beraber partilerinin borazancıbaşını anayasa çalışmasına gönderenler tabiiki milli ve yerli bir anayasa taslağını beğenmeyeceklerdir.'' dedi.

 

İYİ PARTİ'NİN ANAYASA TASLAĞI ABD BÜYÜKELÇİSİ TARAFINDAN SUNULAN TASLAKTIR

 

MHP Düzce Milletvekili Ümit Yılmaz, ''Onlar pkknın siyasi uzantıları ile beraber anayasanın ilk 4 maddesini değiştirmenin ve anayasadan Türklüğü çıkarmanın peşinde olanlarla anayasa taslağı çalışması yapıp sonra milliyetçilik naraları atarlar. Onların anayasa taslağı ABD büyükelçisi ile ablalarının baş başa görüşmelerinde koltuklarının altına kıstırılan taslaktır.'' dedi.

 

Resim

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Düzce Milletvekili, Ümit Yılmaz, Görüşmenin perde arkası, sır çözüldü, deşifre edildi, anayasa taslağı, Milli ve yerli anayasa, MHP
Yorumlar
Haber Yazılımı