MHP'li Yılmaz'dan TFF'ye Lig Maçları Tepkisi
Haber Detayı
04 Temmuz 2020 - Cumartesi 11:40 Bu haber 2663 kez okundu
 
MHP'li Yılmaz'dan TFF'ye Lig Maçları Tepkisi
MHP Düzce Milletvekili Ümit Yılmaz, Liglerin oynanması konusunda Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu'na çağrıda bulundu.
MHP Haberi
MHP'li Yılmaz'dan TFF'ye Lig Maçları Tepkisi

MHP Düzce Milletvekili Ümit Yılmaz, TBMM Genel Kurulu'nda yaptığı açıklamada, Türkiye Futbol Federasyonu'nun Liglerin oynanması kararında ikircikli davranıp 2. ve 3. Lig'de oynayan şehir takımlarının heveslerini kursağında bıraktığını belirterek, ya tüm Liglerin oynamaması ya da tüm Liglerin oynaması gerektiğini söyledi.

 

ŞEHİR TAKIMLARININ HEVESLERİ KURSAĞINDA KALDI

 

MHP Düzce Milletvekili Ümit Yılmaz, ''Türkiye Futbol Federasyonu, dün yaptığı toplantıyla 2. ve 3. Lig maçlarının oynanmaması yönünde karar almış ve bunu kamuoyuyla paylaşmıştır. Daha önce yaptığı açıklamada liglerin oynanacağı yönünde beyanatta bulanan TFF, bu açıklamasıyla şehir takımlarının tepkisine neden olmuştur. Covid salgınıyla mücadele bahanesiyle yapılan bu uygulamayı yanlış buluyoruz. Zira, Düzce gibi bir üst lige yükselmeyi bekleyen şehir takımlarının yaptığı yatırımlar ve hevesleri kursağında kalmıştır.'' dedi. 

 

YA TÜM LİGLER OYNANMAMALI YA DA HEPSİ OYNAMALIDIR

 

MHP Düzce Milletvekili Ümit Yılmaz, ''Süper Lig ve 1. Lig'in oynanmasında bir engel görmeyen, sporu sadece para gözüyle gören, 3-5 futbol baronunun tahakkümüyle karar alan TFF yönetimi bu ikircikli kararlardan bir an önce geri adım atmalıdır. Salgınla mücadele ya topyekûn yapılmalı bütün ligler oynanmamalı ya da diğer liglerde alınan önlemler alt liglerde de alınarak hepsinde oynanmalıdır. Kendini sadece Süper Lig'in federasyonu zanneden TFF yönetimini alt liglerin bir taraftarı olarak kınıyoruz ve bu yanlış kararın düzeltilmesi için Gençlik ve Spor Bakanını göreve davet ediyoruz.'' dedi.

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Düzce Milletvekili Ümit Yılmaz, Ümit Yılmaz, TFF Lig maçları, oynatılmalı, oynatılmamalı, MHP Haberleri, Spor haberleri, Gençlik ve Spor
Yorumlar
Haber Yazılımı