MHP'li Yıldız'dan Sapkınlara Karşı Anayasa Değişikliği Talebi
Haber Detayı
15 Ağustos 2023 - Salı 09:28 Bu haber 2196 kez okundu
 
MHP'li Yıldız'dan Sapkınlara Karşı Anayasa Değişikliği Talebi
MHP Genel Başkan Yardımcısı Feti Yıldız, sapkın bir ideoloji tarafından Türk aile yapısının hedef alındığını belirterek, Anayasa'da yeni bir düzenleme yapılmasını istedi.
MHP Haberi
MHP'li Yıldız'dan Sapkınlara Karşı Anayasa Değişikliği Talebi

İstanbul Üniversitesi’nde LGBT destekçisi doktorların 18 yaş altı 28 çocuğa cinsiyet değiştirmesi için hormon tedavisi uygulanmasına tepki gösteren MHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Feti Yıldız, her türlü istismara ve sapkınlığa karşı çocukları korumak için Anayasa'nın 41. maddesinde değişiklik yapılmasını istedi.

 

MHP'Lİ FETİ YILDIZ'DAN LGBT DESTEKÇİSİ DOKTORLARIN UYGULAMASINA TEPKİ

 

LGBT'ci sapkınların Türk aile yapısını bozucu faaliyetlerinin önüne geçilmesi için Anayasa değişikliğine ihtiyaç duyulduğunu belirten MHP Genel Başkan Yardımcısı Feti Yıldız, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''İstanbul Üniversitesi’nde 18 yaş altı 28 çocuğa cinsiyetinin değiştirmesi için ergenlik baskılayıcı ilaç ve çapraz hormon uygulandığı, ses telleriyle oynandığını, yüzlerine ameliyat yapıldığı haberlerini duyuyoruz. 18 yaş altı çocukların cinsiyetini ilaç ve ameliyatla bozma çabaları suçtur. Sapkın bir ideoloji tarafından Türk aile yapısına ve evlilik birliğine karşı savaş açıldığını biliyoruz. Bazı belediyelerin LGBT faaliyetlerini finanse ederek teşvik etmekte olduğu kamuoyu tarafından bilinmektedir. Anayasamızda hüküm altına alındığı gibi; Aile, Türk toplumunun temelidir. Evlilik birliği 'ancak kadın ile erkeğin evlenmesi ile kurulabilir ve eşler arasında eşitliğe dayanır.' Devlet, neslin devamını sağlamak, her türlü istismara ve sapkınlığa karşı çocukları korumak zorundadır. Ailenin güçlü şekilde korunması için, anayasanın 41. maddesinde yapılacak değişiklik TBMM'nin önceliği olmalıdır.'' dedi.

 

Açıklama yok.

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP, Feti Yıldız, sapkın ideoloji, Karşı, Anayasa Değişikliği, Talebi
Yorumlar
Haber Yazılımı