MHP'li Yıldırım: Türk Milliyetçileri Umut Işıklarıdır
Haber Detayı
21 Nisan 2020 - Salı 10:54 Bu haber 2388 kez okundu
 
MHP'li Yıldırım: Türk Milliyetçileri Umut Işıklarıdır
MHP Genel Başkan Yardımcısı Yaşar Yıldırım, ruhu virüse teslim olanların bayatlamış gündemi yeşertmeye çalıştığını söyledi.
MHP Haberi
MHP'li Yıldırım: Türk Milliyetçileri Umut Işıklarıdır

MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Milletvekili Yaşar Yıldırım, 31 Mart 2019 Yerel Seçimleriyle ilgili bir televizyon kanalına verdiği beyanat üzerinden yapılan tartışmalara sosyal medyadan verdiği cevapta, o günkü sözlerinin arkasında olduğunu beyan ederek, beyni ve yüreği en amansız virüse teslim olmuş hastalıklı güruhun çürümüş iklimlerinde sözümona bayat gündem yeşertmeye çalıştığını söyledi.

 

BAYATLAMIŞ GÜNDEMİ YENİDEN YEŞERTMEYE ÇALIŞIYORLAR

 

MHP Genel Başkan Yardımcısı Yaşar Yıldırım, ''Beyni ve yüreği en amansız virüse teslim olmuş hastalıklı güruh, Türk demokrasisini sokakta baskılamaya çalışan gangster tayfası, çürümüş iklimlerinde sözümona bayat gündem yeşertmeye çalışıyor! Biz bu filmi çok defa gördük efendiler, öte durun, yemeyiz, yenilmeyiz! Dün kendisi gibi düşünmeyenleri faşist ilan eden demokrasi gaspçısı çete, bugün aynı şerefsiz taktikle şahsımı, mensubu bulunduğum fikri ve MHP’yi karalamaya yeltenmektedir.'' dedi.

 

TÜRK MİLLİYETÇİLERİ TÜRKLÜĞÜN VE İSLAMİYET'İN UMUT IŞIKLARIDIR

 

MHP Genel Başkan Yardımcısı Yaşar Yıldırım, ''Tekrarlıyorum; Milliyetçilik sınıfsal ayrımları reddedip, milleti eşit gördüğünden demokrasinin teminatıdır! Terörü, yağmayı, sindirmeyi kendisi için yol seçenlere, millet iradesini hiçe sayanlara, ahlaksızca bir cereyanla Türk Milleti’nin tercihlerini aşağılayanlara karşı, Vatanseverliği, demokrasiyi, kardeşliği, birliği ve ahlakı savunan herkesi tavır almaya, mesafe koymaya davet ediyorum! Bilge Liderimizin işaret ettiği gibi, milliyetçiler ölümle imtihanı gönül huzuruyla vermiş Türklüğün ve İslamiyet’in umut ışıklarıdır, her ne şart altında olursa olsun, kesintisiz bir inançla, Lider’in açtığı ufukta, büyük ve müreffeh Türkiye’yi yine milliyetçiler inşa edecektir.'' dedi.

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP'li, Yıldırım:, Türk, Milliyetçileri, Umut, Işıklarıdır,
Yorumlar
Haber Yazılımı