MHP'li Yıldırım'dan Bölge Toplantısında Önemli Açıklama
Haber Detayı
19 Eylül 2021 - Pazar 17:55 Bu haber 2035 kez okundu
 
MHP'li Yıldırım'dan Bölge Toplantısında Önemli Açıklama
MHP Genel Başkan Yardımcısı Yaşar Yıldırım, Gaziantep Bölge İstişare toplantısında önemli açıklamalarda bulundu.
MHP Haberi
MHP'li Yıldırım'dan Bölge Toplantısında Önemli Açıklama

MHP'nin 9 İlde düzenleyeceği Bölgesel İstişare Toplantılarının beşincisi, Adıyaman, Batman, Bitlis, Diyarbakır, Hakkari, Kilis, Malatya, Mardin, Siirt Şanlıurfa, Şırnak ve Van İl Teşkilatlarının katılımlarıyla Gaziantep İl Teşkilatının ev sahipliğinde Şahinbey Kongre ve Sanat Merkezi'nde gerçekleştirilirken, toplantıda konuşan MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Milletvekili Yaşar Yıldırım, iç siyasi gelişmelere yönelik önemli açıklamalarda bulundu.

 

MHP GÜÇLENEREK DOLU DİZGİN YOLUNA DEVAM EDİYOR

 

MHP'nin ''Güçlü Siyaset, Lider Türkiye, Hedef 2023, Siyasette Yeni Dönem Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ve Stratejik Hedefler'' konsepti ile Bursa, Manisa, Erzincan ve Konya'dan sonra düzenlediği Bölge İstişare Toplantısına MHP Genel Başkan Yardımcısı Yaşar Yıldırım, MHP Gaziantep Milletvekili Sermet Atay, MHP Gaziantep Ali Muhittin Taşdoğan, MHP Malatya Milletvekili Mehmet Fendoğlu, MHP MYK Üyeleri ve MHP Gaziantep İl Başkanı Cahit Çıkmaz Divan Kurulu olarak katıldı. MHP Genel Başkan Yardımcısı Yaşar Yıldırım, MHP'nin daha da güçlenerek hedefleri doğrultusunda dolu dizgin yoluna devam ettiğini söyledi.

 

HEDEFİMİZ CUMHUR İTTİFAKI OLARAK MECLİSTE TEKRAR ÇOĞUNLUĞU SAĞLAMAKTIR

 

Küresel saldırıların yoğunlaştığı bir dönemden geçerken, MHP'nin güçlenerek duruşunu bozmadan hedeflerini gerçekleştirmeye odaklandığına dikkat çeken MHP Genel Başkan Yardımcısı Yaşar Yıldırım, ''MHP daha da güçlenerek hedefleri doğrultusunda dolu dizgin yoluna devam etmektedir. MHP'nin Hedefi, 2023 seçimlerinde Cumhur İttifakı'nın tekrar mecliste çoğunluğu alması ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın yeniden Cumhurbaşkanı seçilmesidir. 15 Temmuz hain darbe girişiminin olduğu gece onlarca şehit verdik. 251 vatandaşımızı kaybettiğimiz gece biz nasıl mücadele ettiysek, bugün de aynı mücadeleyi sergiliyoruz. 15 Temmuz gecesi bir mücadele başlamıştır ve bu mücadeleyi Türk Milleti ve Türkiye kazanmıştır. 15 Temmuz gecesini bir milat olarak görüyoruz. 15 Temmuz gecesi bizim siyasetimizde de bir milattır. Bizim ana duruşlarımızda bir değişiklik yoktur. Bizim sakladığımız gizlediğimiz hiçbir şeyimiz yoktur. Açık siyaset yapıyoruz ve bizim tarafımız Türkiye'dir. Bizim için önemli olan Türkiye'nin birlik ve bütünlüğüdür.'' dedi.

 

 

Resim

 

Resim

 

Resim

 

Resim

 

Resim

 

Resim

 

 

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP, Yaşar Yıldırım, Gaziantep Bölge İstişare Toplantısı, Hedef 2023
Yorumlar
Haber Yazılımı