MHP'li Varlı: Onlarla Neyin Pazarlığını Yapıyorsunuz?
Haber Detayı
26 Şubat 2022 - Cumartesi 20:57 Bu haber 3121 kez okundu
 
MHP'li Varlı: Onlarla Neyin Pazarlığını Yapıyorsunuz?
MHP MYK Üyesi ve Adana Milletvekili Muharrem Varlı, muhalif cenahta yer alan siyasi partilerin yabancılarla neyin pazarlığını yaptığını sorguladı.
MHP Haberi
MHP'li Varlı: Onlarla Neyin Pazarlığını Yapıyorsunuz?

MHP'nin Türkiye genelinde başlattığı Adım Adım 2023, İlçe İlçe Anlatma ve Aydınlatma proğramı kapsamında, Muğla'nın Bodrum ilçesinde düzenlenen toplantıda ittifaklarda yer alan siyasi partilerin izlediği politikalar hakkında değerlendirmelerde bulunan MHP MYK üyesi ve Adana Milletvekili Muharrem Varlı, Cumhur İttifakı'nın karşısında yer alan muhalif ittifak temsilcilerinin, yabancı ülkelerin Büyükelçileri ile neyin pazarlığını yaptığını sorguladı.

 

İTTİFAKLAR ARASINDAKİ FARKLARI VATANDAŞLARA ANLATMAK İÇİN BURADAYIZ

 

MHP Genel Başkan Yardımcısı Pelin Yılık, MYK Üyesi Oğuz Akarfırat, MDK Üyesi Cemil Yavuz Aksu, MHP Muğla İl Başkanı Mehmet Korkmaz, MHP Bodrum İlçe Başkanı İbrahim Bilgi, STK Temsilcileri, Muhtarlar ve partililerin katılımlarıyla, Muğla'nın Bodrum ilçesinde düzenlenen Adım Adım 2023, İlçe İlçe Anlatma ve Aydınlatma proğramında konuşan MHP MYK Üyesi ve Adana Milletvekili Muharrem Varlı, düzenledikleri toplantının amacının; Millet İttifakı'nı oluşturan siyasi partiler ile Cumhur İttifakı'nı oluşturan siyasi partilerin arasındaki farkları ve gelecekte yaşanacak muhtemel olayların vatandaşlara daha iyi anlatmak olduğunu söyledi.

 

MUHALEFET GÖRÜNMEYEN ORTAKLARINI AŞİKAR ETTİ

 

Türkiye 2023 seçimlerine doğru yol alırken muhalefet partilerinin izlediği politikalar hakkında değerlendirmelerde bulunan MHP MYK Üyesi ve Adana Milletvekili Muharrem Varlı, ''Bir tarafta Millet İttifakı'nı oluşturan CHP, onun yanında MHP'den ayrılıp giden, bizden daha milliyetçi olduğunu iddia eden bir diğer siyasi parti ve dün katil dedikleri eski Sivas Belediye Başkanı şu anda Saadet Partisi'nin Genel Başkanı, yine yeni aralarına aldıkları Ak Parti'den ayrılan Sayın Ahmet Davutoğlu, Ali Babacan ve görünmeyen ortak HDP. Benim askerime, polisime kurşun sıkan, onları şehit eden, 40 yıldan bu yana Türkiye'nin başına bela olmuş eli kanlı PKK'nın siyasi temsilcileri. Görünmeyen ortak ve güç budur. Son günlerde, artık bunu yavaş yavaş deklare etmeye başladılar. Sayın Kılıçdaroğlu diyor ki; HDP'yi göz ardı edemeyiz. Biz diyoruz ki; HDP kapatılmalı. Bizden ayrılan bizden daha milliyetçi olduğunu söyleyen hanımefendi diyor ki; HDP siyasi meşru bir partidir. Böyle bir ortamda Allah nasip ederse 2023'de Cumhurbaşkanlığı seçimine gideceğiz.'' dedi.

 

BÜYÜKELÇİLER İLE NEYİN PAZARLIĞINI YAPIYORSUNUZ?

 

Muhalefet partisi yöneticilerinin büyükelçiler ile sık sık görüşmesinin ne anlama geldiğini sorgulayan MHP MYK Üyesi ve Adana Milletvekili Muharrem Varlı, ''Bunlar riyakar, bunlar insanların gözünü boyayıp insanları yalanlarla, dolanlarla kandırmaya çalışan siyasi anlayışa sahipler. Atatürk'ün partisi olmakla övünen CHP ve onun Genel Başkanı Türkiye'yi gidiyor yabancı büyükelçilere şikayet ediyor. İstanbul'da seçilen belediye başkanları sanki üstüne vazifeymiş gibi, İngiltere ve Amerika büyükelçisiyle görüşüyor. Ne konuşuyorsunuz? Neyin pazarlığını yapıyorsunuz? Hangi hesap içerisindesiniz? Hala dünyada her ne kadar ABD büyük bir güç olarak görülse de dünyayı İngiltere'nin idare ettiği bilinirken, muhalefet partisi yöneticilerinin büyükelçilerle sık sık görüşmesine Türk milletinin vereceği bir cevap olması gerektiğini düşünüyorum. Bu cevap, 2023 seçimlerinde sandıkta verilecektir.'' dedi.

 

Açıklama yok.

Resim

Bir 6 kişi ve ayakta duran insanlar görseli olabilir

Bir 5 kişi ve ayakta duran insanlar görseli olabilir

Bir bir veya daha fazla kişi, ayakta duran insanlar ve iç mekan görseli olabilir

 


 

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP MYK Üyesi, Adana Milletvekili, Muharrem Varlı, muhalif cenahta, yer alan, siyasi partilerin, yabancılarla, neyin pazarlığı, sorguladı, Adım Adım 2023, MHP
Yorumlar
Haber Yazılımı