MHP'li Varlı Halkın Sorunlarını Dinlemek İçin Sahaya İndi
Haber Detayı
09 Şubat 2021 - Salı 17:15 Bu haber 6900 kez okundu
 
MHP'li Varlı Halkın Sorunlarını Dinlemek İçin Sahaya İndi
MHP Adana Milletvekili Muharrem Varlı, Adana'nın sorunlarını çözmek için Mahalle ziyaretlerine başladı.
ADANA HABERLERİ Haberi
MHP'li Varlı Halkın Sorunlarını Dinlemek İçin Sahaya İndi

Coronavirüse yakalanmadan önce başladığı Mahalle ziyaretlerine, Coronavirüs tedavisi tamamlandıktan sonra tekrar başlayarak sahalara inen MHP Adana Milletvekili Muharrem Varlı, Yüreğir'e bağlı beş Mahalle Muhtarı ile bir araya gelerek sorunlarını dinledi.

 

MHP'Lİ VARLI VE OCAK BAŞKANLARINDAN MAHALLE MUHTARLARINA ZİYARET

 

Adana Ülkü Ocakları Başkanı Çağrı Korkut ve Yüreğir Ülkü Ocakları Başkanı Selim Anlı ile birlikte, Doğankent'te bulunan Muzaffer Kaya’nın evinde Yüreğir'e bağlı 5 Mahalle Muhtarı ile bir araya gelen MHP Adana Milletvekili Muharrem Varlı, sorunları dinleyerek çözüm önerilerinde bulundu. Toplantıya katılan Bahçelievler Mahallesi Muhtarı Ferit Anlı, Gazipaşa Mahallesi Muhtarı Yılmaz Alakaş, Kışla Mahallesi Muhtarı Selahattin Yiğit, Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Selahattin Fırat ve Pekmezli Mahallesi Celal Güngördü, 5 Mahallenin ortak sorunlarının olduğunu belirterek, sorunlarının acilen çözülmesini istediler.

 

VARLI: VATANDAŞLARIMIZIN SORUNLARINA ÇÖZÜM ARAMAYA DEVAM EDECEĞİZ

 

MHP Adana Milletvekili Muharrem Varlı, ziyaretle ilgili yaptığı açıklamada, ''Vatandaşlarımızın sorunlarını dinlemek amacıyla başlattığımız Mahalle ziyaretlerine, kısa bir süre ara vermek zorunda kaldıktan sonra kaldığımız yerden devam ediyoruz. Bugün bir araya geldiğimiz Muhtarlarımız, 5 Mahallenin ortak sorunu olan; İnternet hizmetlerindeki sıkıntıların giderilmesi ve PTT'deki çalışan sayısının arttırılması konularında taleplerini ilettiler. Coronavirüs sürecinde uzaktan eğitim yapan öğrencilerin internet erişiminde yaşadığı sıkıntıların giderilmesi aciliyet arzetmektedir. Sorunların çözümü noktasında, ilgili kurumları harekete geçireceğimizi ve MHP olarak her konuda vatandaşlarımızın yanında olmaya devam edeceğimizi, Muhtarlarımıza ilettik.'' dedi.

 

ADANA ÜLKÜ OCAKLARI BAŞKANI KORKUT'TAN AÇIKLAMA

 

Adana Ülkü Ocakları Başkanı Çağrı Korkut, ziyaretle ilgili yaptığı açıklamada, ''MHP Adana Milletvekilimiz Sayın Muharrem Varlı ve Yüreğir Ülkü Ocakları Başkanımız Sayın Selim Anlı ile birlikte Yüreğir İlçemize bağlı beş mahalle muhtarımız ve ülküdaşlarımızla bir araya gelip ülke ve Adana gündemine dair fikir alışverişinde bulunduk.'' dedi.

 

Resim

 

 Resim

 

Resim

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Adana Milletvekili, Muharrem Varlı, Adana Ülkü Ocakları, Çağrı Korkut, Yüreğir Ülkü Ocakları, Selim Anlı, muhtarların sorunları, sorunlara çözüm, MHP
Yorumlar
Haber Yazılımı