MHP'li Sözlü'den Fatih Portakal'a Çürük ve Hain Sözleri
Haber Detayı
06 Nisan 2020 - Pazartesi 11:33 Bu haber 6634 kez okundu
 
MHP'li Sözlü'den Fatih Portakal'a Çürük ve Hain Sözleri
MHP Genel Başkan Başdanışmanı Hüseyin Sözlü, Fatih Portakal'ın çürük portakal ve hain olduğunu söyledi.
ADANA HABERLERİ Haberi
MHP'li Sözlü'den Fatih Portakal'a Çürük ve Hain Sözleri

MHP Genel Başkan Başdanışmanı Hüseyin Sözlü, ABD destekli FOX TV’de Ana Haber bülteni sunan Fatih Portakal'ın, Türkiye'de sadece Merkezi Hükümet olmasına rağmen Yerel Hükümetlerin varlığından bahsetmesine ve Emniyet mensuplarının Milli Dayanışma Kampanyasına katılmasını eleştirmesine sosyal medyadan cevap vererek, dayanışmaya en çok ihtiyaç duyulan bir dönemde kışkırtıcı hainlerin unutulmayacağını söyledi.

 

FATİH PORTAKAL EMNİYET MENSUPLARININ YARDIM KAMPANYASINA KATILMASINI ELEŞTİRDİ

 

FOX TV Ana Haber Sunucusu Fatih Portakal, ''Milli kampanyanın emniyet tarifesi: polis memur 100, komiser/amir 150,4.3.2. derece müdürler 250, 1.sınıf müdür 500 TL. Dilekçe doldurmaları istenmiş. 15’inde maaşlardan kesilecek! İçişleri Bakanlığı resmi yazısız ve tebliğsiz olduğu iddiasi doğru mudur?'' dedi.

 

HÜSEYİN SÖZLÜ'DEN FATİH PORTAKAL'A CEVAP

 

MHP Genel Başkan Başdanışmanı Hüseyin Sözlü, FOX TV Ana Haber Sunucusu Fatih Portakal'a cevap vererek, ''Öyle olsa ne olur ki çürük portakal. Dayanışmaya en çok ihtiyaç duyulan şu dönemde tarih elbette kışkırtıcı hainleri, Ali Kemal'leri unutturmayacaktır.'' dedi.

 

FATİH PORTAKAL'IN YEREL HÜKÜMETLER SÖYLEMİ

 

ABD destekli FOX TV’de Ana Haber bülteni sunan Fatih Portakal, coronavirüs salgınından dolayı yapılan yardımlar hakkında haber sunarken, ''İnsanlara yardım etmek gerek. İhtiyaç sahibi insanlara yardımcı olmak. Gerek Merkezi Hükümet, gerek Yerel Hükümetler, hangi parti olursa olsun.'' dedi. 

 

HÜSEYİN SÖZLÜ'DEN FATİH PORTAKAL'A CEVAP

 

MHP Genel Başkan Başdanışmanı Hüseyin Sözlü, FOX TV Ana Haber Sunucusu Fatih Portakal'a verdiği cevapta,  ''Başbuğumuz Alparslan Türkeş bugün "Merkezi Hükümet-Yerel Hükümet" söylemleri ile ülkemizin üniter yapısını tartışmaya açmak isteyenlere yıllar önce net şekilde cevap vermiş. Bu hayali kuranlar her zaman vardı ama karşılarında daima Türk Milletinin iradesini buldular, bulacaklar.'' diyerek, Başbuğ Alparslan Türkeş'in, ''Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin kuruluş yıllarında, Mustafa Kemal'in ülkenin her bölgesinden gelen temsilciler ile birlikte yeni yönetim şeklini istişare ederken Federasyon, Eyalet sistemi ve Üniter Devlet seçeneklerini tartıştıktan sonra Üniter Devlet yapısına karar verdiklerini'' anlatan bir videoyu paylaştı.
 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP'li, Sözlü'den, Fatih, Portakal'a, Çürük, ve, Hain, Sözleri,
Yorumlar
Haber Yazılımı