MHP'li Sazak'tan İzmir Provokasyonunun Perde Arkası
Haber Detayı
18 Haziran 2021 - Cuma 09:46 Bu haber 2637 kez okundu
 
MHP'li Sazak'tan İzmir Provokasyonunun Perde Arkası
MHP Eskişehir Milletvekili Metin Nurullah Sazak, HDP İzmir İl binasına yapılan saldırının perde arkası hakkında önemli açıklamalarda bulundu.
MHP Haberi
MHP'li Sazak'tan İzmir Provokasyonunun Perde Arkası

HDP İzmir İl binasına yapılan saldırı ve saldırıyı yapanın Bozkurt işareti yaptığı fotoğraflarının anında medyaya servis edilmesi provokasyonunun perde arkası hakkında değerlendirmelerde bulunan MHP Eskişehir Milletvekili Metin Nurullah Sazak, yaşanan olayların HDP'nin kapatılması için hukuksal süreç zeminini sağlayan MHP'ye karşı algısal bir hendek çalışması olduğunu belirterek, Ülkücülüğü söylem, Bozkurt'u el işareti zannedenlerin kurmaya çalıştıkları oyunlara tenezül etmeyecek kadar ahlaklı olan Ülkücülerin derdinin ayaklar değil başlar olduğunu söyledi.

 

HDP'NİN KAPATILMASINA ZEMİN SAĞLAYAN MHP'YE KARŞI ALGISAL HENDEK ÇALIŞMASI

 

HDP İzmir İl binasına yapılan saldırının perde arkasına yönelik değerlendirmelerde bulunan MHP Eskişehir Milletvekili Metin Nurullah Sazak, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Bugün yaşanan olaylar, terörün temsilciliğini yapan malum parti ve aparatlarının kapatılması için hukuksal süreç zeminini sağlayan Milliyetçi Hareket Partisi'ne karşı algısal hendek çalışmasından ibarettir. Ülkücülüğü söylem, Bozkurt'u el işareti zannedenlerin kurmaya çalıştıkları oyun gerçekten uzaktır, sığdır. Biz idealler üzerine kurulmuş bir partiyiz, bu tür kalleş pusularda sadece şehit vermişliğimiz vardır.'' dedi.

 

ÜLKÜCÜLERİN DERDİ AYAKLAR DEĞİL BAŞTIR

 

Ülkücülerin bu tür provokasyonlara ve oyunlara tenezül etmeyecek kadar ahlaklı olduğuna dikkat çeken MHP Eskişehir Milletvekili Metin Nurullah Sazak, ''Daha ötesini anlamadığımız gibi, niyetlenecek, heves edecek düşük ahlak da bizde yoktur. Ülkücülerin derdi ayaklar değil baştır! Dağlara kaçırıp kolayca feda ettiğiniz canları, sonrası size de malum olmayan operasyonlarınızda kullanıp heba ettiğiniz açıktır. Bu memlekete yapılan haksızlık, hıyanet ve bölücülüğün ayakları bağlanır, durdurulur, ıslah edilir ve terbiye edilir ama hıyanete akıl veren başlar affedilmez affedilmeyecektir. Gereğini de Türk güvenlik güçleri hakkıyla yapmaktadır. Artıkları için Türk Adalet sistemi ve siyasi irade de çalışmalarına başlamıştır.'' dedi.

 

Açıklama yok.

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Eskişehir Milletvekili, Metin Nurullah Sazak, binasına yapılan saldırının, perde arkası, provokasyon, deşifre etti, Ülkücülerin derdi, ayaklar değil, baştır, MHP
Yorumlar
Haber Yazılımı