MHP'li Kılavuz: Türk Hekimleri TTB'den Kurtarılmalıdır
Haber Detayı
21 Eylül 2020 - Pazartesi 12:32 Bu haber 3422 kez okundu
 
MHP'li Kılavuz: Türk Hekimleri TTB'den Kurtarılmalıdır
MHP Mersin Milletvekili Olcay Kılavuz, TTB'nin Milli Mücadele yıllarının zararlı cemiyetleri gibi davrandığını söyledi.
MHP Haberi
MHP'li Kılavuz: Türk Hekimleri TTB'den Kurtarılmalıdır

MHP Mersin Milletvekili Olcay Kılavuz, sadece adında Türk Bulunan Tabipler Birliği'nin Türk Milletinin karşısında yer alarak Türk düşmanlığı yaptığını belirterek, Milli Mücadele yıllarının zararlı cemiyetleri gibi davranan melanet yuvası Tabipler Birliği'nden Türk hekimlerinin kurtarılması gerektiğini söyledi.

 

TABİPLER BİRLİĞİ MİLLİ MÜCADELE YILLARININ ZARARLI CEMİYETİDİR

 

MHP Mersin Milletvekili Olcay Kılavuz, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Kürt halkının temsilcisi olarak hainbaşını gören, terör örgütünün temsilcileri ile boy boy pozlar veren, terör örgütüne yapılan operasyonları insanlık suçu olarak değerlendiren, Pyd Başkanını ödüllendiren Tabipler Birliği halk sağlığı sorunudur. Terör örgütüne yardım ve yataklık ettiğinden kayyum atanan belediyeleri sahiplenen, her toplumsal olaydan politik fayda devşiren,terörist anmalarını boş geçmeyen, açlık grevine başlayan hainleri kollayıp gözetleyen Tabipler Birliği Milli Mücadele yıllarının zararlı cemiyetidir.'' dedi.

 

TÜRK MİLLETİNİN KARŞISINDA YER ALAN TABİPLER BİRLİĞİ TÜRK DÜŞMANIDIR

 

MHP Mersin Milletvekili Olcay Kılavuz, ''Savcı Mehmet Selim Kiraz’ı şehit eden avukat görünümlü hainlere kol kanat geren, terörist olduğu için işinden atılanları ve devletin varlığına yönelik gerçekleşen gezi eylemlerini öven, Türk vatanının ve Türk milletinin daima karşısında yer edinen Tabipler Birliği Türk düşmanıdır. Tıbbiyeli Hikmet öncülüğünde destanlar yazan,vatanın istiklaline ömürlerini adayan, mandayı reddeden, Çanakkale’de ve Milli Mücadele’de şehit düştükleri için mezun veremeyen Tıbbiyeliler onur, gurur ve iftihar kaynağımızdır. Tabipler Birliği sinemizden çıkanları örnek almalıdır.'' dedi.

 

TÜRK HEKİMLERİ MELANET YUVASINDAN KURTARILMALIDIR

 

MHP Mersin Milletvekili Olcay Kılavuz, ''Hekimlerin değil hainlerin sözcülüğüne soyunan, milletin sağlığını değil teröristinsıhhatini düşünen, vatana değil ihanete hizmet eden, millete değil düşmana kulluk eden devlet düşmanı yapı kapatılmalı; milletimz için fedakarca çalışan Türk hekimleri melanet yuvasından kurtarılmalıdır.'' dedi.

 

Resim

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Mersin Milletvekili, Olcay Kılavuz, TTB, Türk Tabipler Birliği, Milli Mücadele, Zararlı Cemiyetler, TTB kapatılmalıdır, melanet yuvası, MHP, MHP Haberleri
Yorumlar
Haber Yazılımı