MHP'li İsmail Özdemir: Hüsrana Uğramaktan Kaçamazlar
Haber Detayı
24 Haziran 2023 - Cumartesi 17:55 Bu haber 1825 kez okundu
 
MHP'li İsmail Özdemir: Hüsrana Uğramaktan Kaçamazlar
MHP Genel Başkan Yardımcısı İsmail Özdemir, aksi yönde tutum belirleyenlerin çelişkiye düşmekten ve hüsrana uğramaktan kaçamayacağını söyledi.
MHP Haberi
MHP'li İsmail Özdemir: Hüsrana Uğramaktan Kaçamazlar

2023 seçimlerinde Türk Milletinin ne kadar isabetli bir karar verdiğine dikkat çeken MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Kayseri Milletvekili İsmail Özdemir, şahsi hırs ve heveslerini Milli hedef ve çıkarların önüne koyan muhalif siyasetçilerin her defasında çelişkiye düşmekten ve nihayetinde hüsrana uğramaktan kaçamayacağını söyledi.

 

SEÇİM KAYBEDİNCE BİRBİRİNE DÜŞEN MUHALEFET VE TÜRK MİLLETİNİN İSABETLİ KARARI

 

Dünyanın en önemli seçimleri arasında gösterilen 2023 seçimlerinde Türk Milletinin ne kadar isabetli bir karar verdiği, seçimlerden sonra yaşananlara bakıldığında daha iyi anlaşılıyor. 14 ve 28 Mayıs’ta gerçekleştirilen her iki seçimin gecesinde hezimete uğradıkları halde sanki seçimleri kaybetmemiş havasına giren muhalefet partilerinin Genel Başkanları, koltuklarını koruma derdine düştüler. Altılı Masanın; küçücük partileri CHP'den avantaya aldıkları toplamda 38 Milletvekilinin keyfini çıkarırken, büyük partileri Teşkilatlarının tepkisini aza indirmenin telaşına düştüler.

 

Altılı Masayı kuran Kemal Kılıçdaroğlu, başka bir siyasi partide olsa 40 defa kovulması gereken Ekrem İmamoğlu ile Genel Başkanlık yarışına hazırlanırken, Türk Milliyetçilerinin oylarını Sol Cenaha yamama görevini İYİ bir şekilde icra eden Meral Akşener, seçim yenilgisinin suçunu ortağı Kemal Kılıçdaroğlu'nun üzerine atarak yol yürüdüklerini yarı yolda bırakma ve Masa Devirme uzmanlığının tecrübesiyle Altılı Masayı bir kez daha terketti. Muhtemelen 2024 Yerel Seçimleri öncesinde 2. kez devirdiği Altılı Masaya geri dönecek olan Meral Akşener, Yerel Seçimlere kadar Türk Milliyetçilerini kandırma stratejisine devam edecek.

 

Nihayetinde şimdilik, partilerine ve davalarına ihanet edenlerin oluşturduğu Altılı Masa dağıldı. Her türlü pazarlığın döndüğü ve daha kazanmadan makamların paylaşıldığı Altılı Masadaki siyasetçiler iktidara gelselerdi, muhtemelen şu an partilerine yaşattıkları kaosu Türkiye'ye yaşatacaklardı. Pazarlıklar, makam paylaşımları ve çelişkili açıklamalarıyla ünlenen siyasetçilerden oluşan Altılı Masadan Türkiye'yi, önce Allah sonra Türk Milletinin feraseti korumuş.

 

MHP'Lİ İSMAİL ÖZDEMİR'DEN 2023 SEÇİM NETİCESİNE YÖNELİK DEĞERLENDİRME

 

2023 seçimlerinde Türk Milletinin ne kadar isabetli bir karar verdiği konusunda değerlendirmelerde bulunan MHP Genel Başkan Yardımcısı İsmail Özdemir, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''14 ve 28 Mayıs’ta gerçekleştirilen seçimler Türk Milleti’nin ne kadar erdemli, basiretli ve feraset sahibi olduğunu göstermiştir. Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ile istikrarını muhafaza eden, Cumhur İttifakı ile yoluna devam eden ülkemiz, milletimizin iradesiyle siyasi müesseselerin 'al gülüm-ver gülüm' anlayışından öte bir saygınlığa sahip olmasına yönelik kararıyla çok daha güçlü yarınlara kucak açmıştır. Milli hedefler ve çıkarlar, bireysel hırs, heva ve heveslerin ötesindedir. Bunu da ancak bir dava şuuruna sahip olanlar kavrar; tavır, tercih, davranış ve yaşayışlarıyla ortaya koyar. Aksi yönde tutum belirleyenler her defasında çelişkiye düşmekten ve nihayetinde hüsrana uğramaktan kaçamazlar.'' dedi.

 

Açıklama yok.

Resim

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP, İsmail Özdemir, 2023 seçimleri, muhalefet, Cumhur İttifakı
Yorumlar
Haber Yazılımı