MHP'li Feti Yıldız'dan Seçim Sonuçlarının Muhalefete Etkisi
Haber Detayı
22 Temmuz 2023 - Cumartesi 10:40 Bu haber 2066 kez okundu
 
MHP'li Feti Yıldız'dan Seçim Sonuçlarının Muhalefete Etkisi
MHP Genel Başkan Yardımcısı Feti Yıldız, 2023 seçim sonuçlarının muhalefet açısından ortaya çıkardığı tabloya yönelik açıklamalarda bulundu.
MHP Haberi
MHP'li Feti Yıldız'dan Seçim Sonuçlarının Muhalefete Etkisi

2023 seçim sonuçlarının ortaya çıkardığı tabloya yönelik değerlendirmelerde bulunan MHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Feti Yıldız, kendi kaderine sahip çıkan Türk Milletinin küresel emperyalizmin tüm planlarını yerle yeksan ettiği 2023 seçimlerinde alınan sonuçların, hezimete uğrayan muhalefetin öncüsü CHP'de yeni bir dönemi başlattığını söyledi. 

 

MHP'Lİ FETİ YILDIZ'DAN 2023 SEÇİM SONUÇLARINA MANİDAR DEĞERLENDİRME

 

2023 seçimlerini değerlendirirken hezimete uğrayan muhalefetin öncülüğünü yapan CHP'de başlayan yeni döneme dikkat çeken MHP Genel Başkan Yardımcısı Feti Yıldız, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Bir seçimin ardından; 14 ve 28 Mayıs Cumhurbaşkanı ve Milletvekili Genel Seçimlerinde dünya demokrasilerinde yüzde 50'lere kadar düşen seçimlere katılım oranı yüzde 90'lar da gerçekleşmiştir. Türk Milleti kendi kaderine sahip çıkmış küresel emperyalizmin tüm planlarını yerle yeksan etmiştir. Mandacıları, terör artıklarını, LGBT yandaşlarını, Faiz lobilerini sandığa gömmüş Lider ülke Türkiye ülküsüne sahip çıkmış, demokrasinin evrensel kurallarına sıkı sıkıya bağlı kalarak dünyaya örnek olmuştur. Milli iradeye karşı yapılan tüm tertip ve oyunları bozmuştur. Muhalefet partilerinin arasındaki güç paylaşımları, pazarlıklar, seçilme üzerine düşürdükleri gölgeler ve karanlık girişimler sonuçsuz bırakılmıştır. CHP her açıdan yeni bir döneme girmiştir.'' dedi.

 

Açıklama yok.

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP, Feti Yıldız, 2023 seçim, sonuçları, muhalefete etkisi
Yorumlar
Haber Yazılımı