MHP'li Ersoy'dan Tüm Vatandaşlara Uyarı
Haber Detayı
16 Haziran 2020 - Salı 22:19 Bu haber 3637 kez okundu
 
MHP'li Ersoy'dan Tüm Vatandaşlara Uyarı
MHP Adana Milletvekili Ayşe Sibel Ersoy, coronavirüs salgınıyla mücadele kapsamında kullanılan maske ve eldivenler konusunda uyarılarda bulundu.
ADANA HABERLERİ Haberi
MHP'li Ersoy'dan Tüm Vatandaşlara Uyarı

MHP Adana Milletvekili Ayşe Sibel Ersoy, TBMM Genel Kurulu'nda yaptığı konuşmada, uzmanların tıbbi atık olarak değerlendirdiği kullanılmış maske ve eldivenlerin gelişigüzel parklara ve sokaklara atıldığını belirterek, hem toplumu hem de çevreyi tehlikeye atan bu davranışın önlenmesi konusunda tüm vatandaşları sorumluluğa davet etti.
 
KULLANILMIŞ MASKE VE ELDİVENLER GELİŞİGÜZEL ATILMAKTADIR
 
MHP Adana Milletvekili Ayşe Sibel Ersoy, ''Covid-19 pandemisiyle mücadele kapsamında, açık ya da kapalı alan fark etmeksizin maske kullanımı, sosyal mesafe ve kişisel hijyenle birlikte çok önemli bir konumdadır. Fakat Türkiye'nin farklı bölgelerinden gelen kullanılmış maskelerin ve plastik eldivenlerin parklara, denizlere, yerlere gelişigüzel şekilde atılmış hâldeki manzaralarıyla son zamanlarda sıklıkla karşılaşmaktayız.'' dedi. 
 
HER BİREY TOPLUM SAĞLIĞI VE ÇEVREYE KARŞI SORUMLUDUR
 
MHP Adana Milletvekili Ayşe Sibel Ersoy, tıbbi atıklar konusunda tüm vatandaşları sorumluluğa davet ederek, ''Asla görmek istemeyeceğimiz, hem toplumu hem de çevreyi tehlikeye atan bu davranışın önüne geçilmesi her bir bireyin toplum sağlığı ve çevreye karşı sorumluluğudur. Yeni normalleşme süreciyle birlikte Bilim Kurulunun tavsiyelerinin uygulanmasına dikkat edilmelidir.'' dedi.
 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Adana Milletvekili Ayşe Sibel Ersoy, MHP Adana, coronavirüs maskesi, eldiv
Yorumlar
Haber Yazılımı