MHP'li Büyükataman'dan Zilletçilere Manidar Sorular
Haber Detayı
30 Mart 2023 - Perşembe 05:29 Bu haber 2086 kez okundu
 
MHP'li Büyükataman'dan Zilletçilere Manidar Sorular
MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, Meral Akşener ve ortaklarını köşeye sıkıştıran sorular sordu.
MHP Haberi
MHP'li Büyükataman'dan Zilletçilere Manidar Sorular

Atatürkçü olduğunu idda eden Kemal Kılıçdaroğlu ve Meral Akşener'i sorularıyla köşeye sıkıştıran MHP Genel Sekreteri ve Bursa Milletvekili İsmet Büyükataman, Meral Akşener'in sığıntı durumuna düşürüldüğü Zillet Masası’nda Türk milletine ve Cumhuriyete yer verilmediğini söyledi.

 

CUMHURİYET DEĞERLERİNE BÖYLE Mİ SAHİP ÇIKACAKSINIZ?

 

Atatürkçü olduğunu idda eden Kemal Kılıçdaroğlu ve Meral Akşener'e, kendilerinin ve ortaklarının söylemlerine yönelik sorular soran MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Milletimizin gözünün içine baka baka yalan söylemekten kaçınmayan, Atatürkçü pozları kesen İP Genel Başkanı Meral Akşener; Atatürk ve Cumhuriyet değerlerine kökten düşman olan HDP’nin Cumhurbaşkanı adayı Kılıçdaroğlu’yla mı Cumhuriyet değerlerine sahip çıkacaksınız? Anayasanın ilk dört maddesine göz diken Ali Babacan, Anadilde eğitim isteyen Ahmet Davutoğlu, terörist Demirtaş’a özgürlük isteyen Kılıçdaroğlu ve yerel yönetimlere  özerklik diyerek bölünmeye kapı aralayan CHP’yle mi Türkiye’nin birlik ve beraberliğini sağlayacaksınız?'' dedi.

 

TÜRKİYE CUMHURİYETİNİ KURAN İRADE CUMHUR İTTİFAKINDA VÜCUT BULDU

 

Türkiye Cumhuriyeti’nin kuran iradenin zillet ittifakında değil Cumhur İttifakı’nda vücut bulduğuna dikkat çeken MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, ''İP Genel Başkanı’nın sığıntı durumuna düşürüldüğü Zillet Masası’nda Türk milleti yoktur, cumhuriyet yoktur, bağımsızlık ve beraberlik yoktur. Zillet masasında olsa olsa FETÖ ve PKK taleplerine göz kırpma, teröristlere özgürlük vaadi ve Türkiye düşmanlarına umut vardır! Cumhuriyetimiz, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının kararlı mücadelesi, aziz milletimizin yüksek fedakarlığı ile kurulmuştur. Türkiye Cumhuriyeti’nin kuran irade bugün Cumhur İttifakı’nda vücut bulmuş ve Türk Yüzyılının kapısını Cumhur İttifakı ile aralanmıştır.'' dedi.

 

Resim

Resim

 

 

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Genel Sekreteri, İsmet Büyükataman, muhalifleri, ortaklarını, köşeye sıkıştıran, sorular sordu, Atatürk, Cumhuriyet, değerleri, Türk Milleti, MHP
Yorumlar
Haber Yazılımı