MHP'li Büyükataman'dan Süleyman Sazak'a Tepki
Haber Detayı
27 Nisan 2022 - Çarşamba 20:27 Bu haber 2844 kez okundu
 
MHP'li Büyükataman'dan Süleyman Sazak'a Tepki
MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, Osman Kavala’ya sahip çıkan Süleyman Servet Sazak hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.
MHP Haberi
MHP'li Büyükataman'dan Süleyman Sazak'a Tepki

Gezi olaylarından yargılanıp 'cebir ve şiddet kullanarak Türkiye Cumhuriyeti Hükümeti'ni ortadan kaldırmaya teşebbüs' suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırılan Osman Kavala’ya sahip çıkan Süleyman Servet Sazak'a tepki gösteren MHP Genel Sekreteri ve Bursa Milletvekili İsmet Büyükataman, Babası Gün Sazak'ın katilleriyle aynı safta yer alan Süleyman Servet Sazak'ın, hiçbir şeyden utanmıyorsa taşıdığı soy isimden utanması gerektiğini söyledi.

 

SÜLEYMAN SERVET SAZAK, OSMAN KAVALA'YA SAHİP ÇIKTI

 

1980 darbesi öncesinde kominist militanlar tarafından Şehit edilen MHP'li Gümrük ve Tekel Bakanı Gün Sazak'ın oğlu Süleyman Servet Sazak, 1999 seçimlerinde MHP Milletvekili olmuş ve MHP'nin iktidardan indiği 2002 seçimlerinden sonra pek ortada görükmemişti. Ortaya çıktığı anlarda ise MHP ve Lider Bahçeli'yi eleştirerek ya da başka siyasi partileri destekleyerek gündeme gelmişti. Sürekli olarak MHP'yi hedef alıcı söylemlerde bulunup MHP'den ihraç edileceğini anlayınca partiden istifa etme yolunu seçen Süleyman Servet Sazak, son yaptığı açıklamada, Gezi olaylarından yargılanıp hüküm giyen Osman Kavala’ya sahip çıktı.

 

MHP'li eski Gümrük ve Tekel Bakanı Gün Sazak'ın oğlu Süleyman Servet Sazak, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Osman Kavala’yı ideolojik olarak kendimden farklı görürüm. Bu günden itibaren Osman kardeşimdir, adalet bu kararı verenlere haramdır. Fikren beğenmediklerimizi adaletsizlikle yok edemeyiz. Gerçek adaletle her fikrin saygısını kazanırız işte ülkücülük budur.'' dedi.

 

MHP'Lİ İSMET BÜYÜKATAMAN'DAN SÜLEYMAN SERVET SAZAK'A TEPKİ

 

Geçmişte, Türk milliyetçilerinin bölücü terör konusundaki hassasiyetinden gocunup rahatsız olduğunu açıkça ve alçakça söyleyen, taşıdığı soy ismin kıymetini idrak edemeyen proje isimlerin çırpınışları beyhudedir. Kutlu davamızdan nasiplenememiş; sadakat, vefa, vatan sevgisi gibi kavramlardan bihaber kalmış şahısların, Türkiye düşmanlarına sahip çıkarak yargı kararlarına saygı göstermemesi acınasıdır.

 

BABASININ KATİLLERİ İLE AYNI SAFTA DURAN SÜLEYMAN SAZAK SOY İSMİNDEN UTANMALIDIR

 

Türkiye üzerinde kirli hesaplar yapan odaklara kulak kabartarak; Sorosçu Kavala’ya dost eli uzatanların, suçu kesinleşen bir haine sahip çıkanların bağımsız Türk yargısının kararına leke çalma çabası düştükleri çukurun en net göstergesidir. Bağımsız Türk yargısının karşısına dikilip, Türkiye düşmanı küresel tetikçilere taraf olan, baba katilleri ile aynı safta duran bu kişiye diyoruz ki; hiçbir şeyden utanmıyorsan taşıdığın soy isimden utan!

 

Resim

 

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Genel Sekreteri, İsmet Büyükataman, babasının, katiliyle, aynı safta, duran siyasetçiye, tepki gösterdi, Gün Sazak, yargılanan, hüküm giyen, MHP
Yorumlar
Haber Yazılımı