MHP'li Başkan Uludağ Ramazan'da Gıda Kolisi Dağıttı
Haber Detayı
06 Mayıs 2020 - Çarşamba 03:44 Bu haber 2661 kez okundu
 
MHP'li Başkan Uludağ Ramazan'da Gıda Kolisi Dağıttı
Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ, Ramazan ayının başlamasıyla ihtiyaç sahibi vatandaşlara gıda kolisi dağıtımını arttırdıklarını söyledi.
ADANA HABERLERİ Haberi
MHP'li Başkan Uludağ Ramazan'da Gıda Kolisi Dağıttı

Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ, coronavirüs salgını başladığından bu yana vatandaşların sağlık ve güvenliği için her türlü tedbirin alındığını ve ihtiyaç sahiplerine yardım edildiğini belirterek, Ramazan ayının başlamasıyla ihtiyaç sahibi vatandaşlara gıda kolisi ve sıcak yemek dağıtımını arttırdıklarını söyledi.

 

KAYITLARIMIZDA OLMAYAN VATANDAŞLAR BELEDİYEMİZE BAŞVURABİLİR

 

Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ, ''Coronavirüs salgınıyla birlikte tedbirleri elden bırakmayarak çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Sarıçam Belediyesi sınırları içerisinde bulunan 68 mahallemizde ekonomik sıkıntıya düşen ihtiyaç sahibi ailelere gıda kolileri hazırlayarak yardımda bulunuyoruz. Kayıtlarımızda olmayan ihtiyaç sahibi vatandaşlarımız belediyemize başvurarak bize ulaşabilirler. Sizler bizim için değerlisiniz'' dedi.

 

RAMAZAN AYINDA DA VATANDAŞLARIMIZIN İHTİYAÇLARINI KARŞILAMAYA DEVAM EDİYORUZ

 

Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ, ''Sarıçam Belediyesi olarak rahmet ve bereket ayında ihtiyaç sahiplerinin ihtiyacına merhem olmaya çalışıyoruz. İnşallah her geçen gün biraz daha artan oranda ve sayıda bu desteklerimizi vermeye çalışacağız. Bunun yanı sıra evden çıkamayan ya da 65 yaş üstü vatandaşların da alışveriş ihtiyaçlarını karşılıyoruz. Aynı şekilde sıcak yemekleri de evlere kadar ulaştırıyoruz. Sarıçamlıların her zaman yanında olmaya devam edeceğiz. Salgın sürecini atlatmayı birlikte başaracağız. Kendiniz ve sevdikleriniz adına virüsten korunmak için gerekli önlemleri elden bırakmayın. Tedbirlere uymaya devam ettikçe daha da iyi olacağız ve bu zorlu süreci en kısa zamanda hep birlikte atlatacağız.'' dedi.

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP'li, Başkan, Uludağ, Ramazan'da, Gıda, Kolisi, Dağıttı, , ,
Yorumlar
Haber Yazılımı