MHP'li Başkan Topuz'dan Ramazan Bayramı Mesajı
Haber Detayı
23 Mayıs 2020 - Cumartesi 22:53 Bu haber 2043 kez okundu
 
MHP'li Başkan Topuz'dan Ramazan Bayramı Mesajı
Karataş Belediye Başkanı Necip Topuz, Ramazan Bayramı münasebetiyle yaptığı açıklamada salgının sona ermesini diledi.
ADANA HABERLERİ Haberi
MHP'li Başkan Topuz'dan Ramazan Bayramı Mesajı

Karataş Belediye Başkanı Necip Topuz, Ramazan Bayramı münasebetiyle yaptığı açıklamada, coronavirüs salgını nedeniyle insanların birbirini görememesinin burukluğunun yaşandığını belirterek, coronavirüs tedbirlerine uyularak evde geçirilen Ramazan Bayramının hayırlar getirmesini diledi.

 

ALINAN TEDBİRLERE UYARAK SIKINTILI GÜNLERİ BİRLİKTE AŞACAĞIZ

 

Karataş Belediye Başkanı Necip Topuz, Ramazan Bayramı kutlama mesajında, ''Sofraların bereket, kalbin huzur bulduğu 11 ayın sultanı Ramazan Ayını geride bırakarak, geçmişten günümüze örf ve adetlerimizi sürdürdüğümüz Ramazan Bayramını karşılamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Barış, kardeşlik ve sevgi içerisinde karşıladığımız Ramazan Bayramının tüm İslam âlemine sağlık, bolluk ve bereket getirmesi en büyük temennimdir. Dünyayı ve dolaylı olarak ülkemizi etkisi altına alan Corona Virüsü sebebi ile geçirdiğimiz bu zor günlerde bayramı ve ramazan ayını evlerimizde birbirimizden uzakta geçirsek te bu günlerin salgına karşı alacağımız tedbirler ve göstereceğiniz hassasiyet ile çok yakında sona ereceğine inancımız tamdır.'' dedi.

 

CORONAVİRÜS SALGINININ SONA ERDİĞİ SAĞLIKLI GÜNLER DİLİYORUM

 

Karataş Belediye Başkanı Necip Topuz, ''Bayramlar bizler için aile, birliktelik, paylaşım ve hoşgörüdür. Bu bayramda ayrı olsak ta, ileride birlikte geçireceğimiz çok güzel günlerimizin olacağına da şüphemiz yok. Maneviyat duygusunun en yoğun yaşandığı Ramazan Bayramında olumsuzlukların, küskünlüklerin, kaygıların ortadan kalkmasını, salgının sona ererek sağlık ile yeniden bir arada olmamızı diliyor, milletimize ve tüm İslam âlemine Ramazan Bayramı’nın hayırlar getirmesini temenni ediyorum.'' dedi.

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Karataş Belediye Başkanı Necip topuz, Karataş Belediyesi, Necip Topuz, Ramazan Bayramı mesajı, Adana Haberleri, MHP Haberleri
Yorumlar
Haber Yazılımı